Pages IconКатегории

14-инчов LED ринг за селфи камера със 210см статив - D80

Код на продукта:D80-1
  • 41.99лв. 85.99лв.
  • Без данък: 41.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

14-инчов LED ринг със 210см статив:

Характеристики:

 14 инчовата LED ринг светлина на е перфектният аксесоар за всеки, който иска да създава професионални снимки или видеа. Рингът има 180 броя LED лампички, които осигуряват ярка и равномерна светлина, подходяща за различни ситуации.

 Стойката на ринга е изработена от висококачествени материали и е снабдена с регулируема глава за по-голяма гъвкавост и удобство при работа. Размерът на стойката може да се регулира от 75 до 210 сантиметра, за да се побере във всяко пространство.

 Множество настройки за яркост, за да създадете подходящи условия. Просто изберете от 3те светлинни режима и оптимизирайте яркостта до 10 различни степени.

Защо да купите:

 Ако сте фотограф, видеограф, креативен професионалист или просто любител на красивите снимки, то 14 инчовата LED ринг светлина на е перфектният аксесоар за вас. Рингът осигурява ярка и равномерна светлина, която ще ви помогне да създадете красиви и професионални снимки и видеа.

 Също така, рингът е съвместим с много различни устройства, включително смартфони, DSLR камери и компютри, което го прави много удобен и универсален аксесоар. Заради своята гъвкавост и регулируемост, рингът може да се използва в различни условия и ситуации.

Как се използва:

 Използването на 14 инчовата LED ринг светлина на е много лесно. Първо, поставете стойката на подходящо място и регулирайте височината според вашите нужди. След това, поставете устройството, което ще използвате за снимки или видеа, в средата на ринга.

 Включете ринга чрез кабела за захранване, който е включен в комплекта. Можете да регулирате нивото на яркост и цвета на светлината, според нуждите Ви.

За кого е подходяща:

 14 инчовата LED ринг светлина на е подходяща за всеки, който се занимава с фотография, видеография или креативна работа, която изисква ярка и равномерна светлина. Това може да включва професионални фотографи и видеографи, модели, гримьори, художници, дизайнери на интериори и други креативни професионалисти.

 Освен това, рингът е много полезен за социалните медии любители и инфлуенсъри, които искат да създадат качествени снимки и видеа за своите профили. Рингът е съвместим с много различни устройства, включително смартфони, което го прави много удобен за тези, които често правят снимки с телефоните си.

 В крайна сметка, 14 инчовата LED ринг светлина на  е подходяща за всеки, който търси лесен и удобен начин да подобри качеството на своите снимки и видеа, като осигурява ярка и равномерна светлина в различни условия и ситуации.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също