-37%

Инкубатор за 88 птичи яйца - I10

Код на продукта:I10
  • 159.99лв. 253.99лв.
  • Без данък: 159.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Ръчен Инкубатор 88 яйца за люпене на пилета:

Инкубатор! Модел: INC88 Марка: HHD Автоматично регулиране на температурата.
Капацитет: Кокоши: 88 бр. Тегло: 3 Кг Напрежение: 220 V ~ 240 V / 50 Hz Консумация: 80W Стандартен щепсел за български контакт   Най-новия модел работи с най-новите и съвременни технологии за да постигне максимална производителност, точност на температурата, икономия на електроенергия, безшумна работа и всичко това е събрано в този малък инкубатор, който се предлага на най-изгодната цена в момента. Инкубаторът за 88 яйца се характеризира с особеностите на голям инкубатор. Произведен е от материлали с отлично качество и ниска цена. Има лек и практичен капак. Инкубаторът предлага терморегулато.  
излюпване, инкубатор, Agrozona.bg

Люпене на пилета в инкубатор – нужни са им 21 дни

Люпене на пилета – има два начина да го постигнете в домашни условия. Първият е да използвате кокошки-носачки, а вторият е да разполагате с инкубатор. Използването на инкубатор за размножаване на домашни птици позволява да си произведете пилета в големи количества. За да получите пиленца обаче, трябва да спазвате някои основни правила. Имате ли инкубатор, то процеса на люпене на пилета ще бъде бърз и лесен, а резултатът ще бъде малки и здрави пилета, при това на ниска цена и без да влагате много труд. Единственото, което трябва да осигурите, освен уреда, е постоянно електричество и контрол. Когато уредът ви не е снабден с автоматичен контрол, ще трябва сами да следите показателите на температурата и влажността на всеки час, а ако има такъв – проверката на състоянието на яйцата и прибора е задължителен на всеки 4 часа.

Топлината е много важна при използване на „Мини Инкубатор Люпилня 7 Кокоши Яйца“:

Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле-Има няколко основни стъпки, които трябва да извървите, за да получите годни за отглеждане пилета. Първо трябва да подберете яйца, които са подходящи за излюпване, а също така да разполагате с помещение за излюпването им. Инкубаторът трябва да има термостат и термометър за поддържане на нужната температура, както и прибор за измерване на влажността вътре в него. Добре е да със свалящи се елементи, както и да разполага с достатъчен обем – поне 30 см на дължина и ширина. Уредът трябва да е снабден и със съд за вода, благодарение на който ще се осъществява и овлажняването на въздуха в него. Добре е да имате и алтернативен източник на електроенергия, тъй като в рамките на излюпването уредът трябва да поддържа нужната температура постоянно. Критично за развитието на яйцата е падането на топлината под 35 градуса. Случи ли се изключване на електричеството или пък проблем с уреда, трябва да действате своевременно. За да запазите температурата в инкубатора непроменена можете веднага да покриете уреда с одеяло или пък да използвате грейка с топла вода. Важно е и да затворите вентилационните отвори, за да не излиза топлината през тях. Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле-От първостепенно значение е и да осигурите възможност за проветряване, тъй като обратният ефект – на прегряването, също може да доведе до унищожаване на яйцата и да не получите никакви пиленца. Критична за яйцата е температурата от 43 градуса. В този случай вентилационните отвори трябва да са открити, да осигурите своевременно проветряване, което да не продължи повече от 30 минути, като след това отново постигнете нужното ниво на топлина и влажност.

Как да подберете правилните яйца които ще използвате в „Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле“:

люпене на пилетаЯйцата трябва да са пресни, на не повече от 5 дни, като в рамките на това време те трябва да са държани на стайна температура. Добре е яйцата да са с еднакъв размер, тъй като именно от този фактор зависи и времето, в което те ще се излюпят. Те не трябва да имат никаква странна миризма. За да проверите за наличието на зародиш, трябва да погледнете вътрешността на яйцата на лампа. Забележите ли, че има някакви петна, кървави следи по жълтъка, неясно разтичане на вътрешността, то тогава отделете тези яйца. Те няма да бъдат подходящи за излюпване на качествени пиленца. Изберете ли качествени яйца, можете да пръстъпите към втората стъпка – поставянето им в инкубатора. Важно е приборът да е дезинфекциран, да е проверен дали работи качествено в продължение на денонощие преди използването му. Яйцата трябва да са с изравнена стайна температура преди да се сложат в уреда, затова ги дръжте на мястото на излюпване, където е около 25 градуса, едно денонощие. Температурата на съдържание не трябва да превишава 26.5 градуса, тъй като пък прекалената топлина може също да доведе до патология в яйцата.

Етапите на инкубация с инкубатор „Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле“

люпене на пилета Етапите на инкубация се делят на няколко: от 1 до 8 ден, в който започва процесът; от 8 до 14 ден, се случва основното; заключителният етап обхваща периода от 15 до 18 ден, а накрая идва и излюпването – от 18 до 20-21 ден. В началния етап се формира сърцето и кръвоносните съдове на зародиша. В това време яйцата трябва да се обръщат на всеки 5 часа, като температурата в инкубатора трябва да е 37.8-37.9 градуса, а влажността на въздуха е 55-56 процента. Основният етап е времето, в което се формират скелетът и мускулите на птичетата. Яйцата се обръщат през 3.5 часа, като е добре да осигурите и проветряване два пъти в денонощието. Температурата в уреда трябва да се поддържа 37.3 градуса. Огледате ли яйцата на лампа в това време, вътрешността им трябва да е потъмняла. Заключителният етап може да се раздели на две фази. През първата фаза температурата се поддържа отново в границите на 37.3, като позволеното отклонение е до 0.1 градуса. В това време се оформят вътрешните органи и тъкани на пилетата. Проветряването трябва да се увеличи до 15 минути, като се прави отново два пъти в денонощието. Завъртането на яйцата се увеличава до шест пъти, а влажността на въздуха трябва да клони към 55 процента. Втората фаза от заключителния етап позволява намаляването на топлината до 37 градуса. Обикновено тази фаза настъпва към 18 ден. В края на периода можете да усетите формирането на птичките при разклащане на яйцата, както и да забележите почукване в тях. Появят ли се пукнатини в черупката, вече не е нужно да обръщате яйцата, но за сметка на това е добре да проветрявате двойно повече – до четири пъти в денонощие. Излюпят ли се първите яйца, съдът с водата, с който е снабден инкубаторът, трябва да се махне от прибора.

Грижите не спират и след излюпване в „Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле“

люпене на пилета Излюпят ли се пиленцата, грижите ви няма да престанат. Важно е, когато се появят първите птички, да не ги изваждате веднага от уреда. За около 30 минути те трябва да изсъхнат и да се ориентират в обстановката. След това извадете пиленцата и ги поставете в кашон. В това време е важно в центъра на кашона да поставите лампа, която да затопли въздуха около 39 градуса. Можете да приложите и други методи за затоплянето на въздуха – бутилка с топла вода или някакъв подръчен нагревател, който да е безопасен за използване при тези условия. В първите дни от живота на пиленцата температурата трябва да се поддържа около 35 градуса, като постепенно топлината се намалява до 29 градуса през третия ден и до 25 градуса, стигнат ли възраст от 7 дни. Добре е в първите дни от живота на птичетата да им осигурите и осветление, като след първата седмица можете да изключвате светлината през нощта. Пиленцата могат да се хранят с претрит жълтък, комбиниран с грис, смляна пшеница, а от третия ден можете да давате и зелени листа.   Развитие в „Мини Инкубатор Люпилня 7 Кокоши Яйца“: Етап                      Ден            Развитие Начален                1-8            Сърце и кръвоносна система Основен                8-14          Скелет и мускулатура Заключителен   15-18         Органи и тъкани Излюпване         18-21

Важните правила при употреба на „Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле“:

– Температурата в инкубатора не трябва да пада под 35 градуса и да не превишава 43 градуса; – Осигурете съд с вода за поддържане на необходимото ниво на влажност на въздуха; – Качествените яйца трябва да са с еднакъв размер, за да се излюпят по едно и също време; – Контролът е задължителен през целия процес. Благодарим ви че се доверихте на „Инкубатор 88 Яйца Люпилня Пилета Яйце Пиле“ ние знаем че това е правилния избор! 
Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също