Универсално защитно покривало за автомобил с размери (540x175x120) - DUa20

Код на продукта:DUa20
  • 31.99лв. 44.99лв.
  • Без данък: 31.99лв.
Изчерпано
- +

Описание:

 Това предпазно покривало за автомобил е перфектното решение за всички, които искат да защитят своя автомобил от неблагоприятните атмосферни условия. С това покривало, Вие можете да се почувствате спокойни, че автомобилът Ви е защитен от дъжд, сняг, прах и други елементи, които могат да причинят повреди или деформации на каросерията.

Предимства:

  Предимството му е, че предпазва автомобила от вредни външни влияния, като дъжд, сняг, прах и слънце. То също така може да помогне да се предотврати избледняването на боята на автомобила. Това предпазно покривало има вграден ластик, който улеснява монтирането и демонтирането му. Това го прави удобен и лесен за употреба. Също така, може да бъде използвано за защита на автомобили, паркирани както на открито, така и в гаражи.

За кой модел са подходящи:

 Това предпазно покривало е подходящо за всички типове автомобили с дължина до 5,4 метра, включително седани, купета и хечбек.

 Моля, съобразете различните ни размери с подходящия размер за вашия автомобил!

Код DUa20- Размер: XL (540x175x120)

*Налични размери и за джип, кросоувър и suv модели!

Характеристики:

 Това предпазно покривало е направено от висококачествени материали, които са устойчиви на атмосферни влияния. Външната страна на покривалото е покрита с UV защита, която предпазва автомобила Ви от вредните UV лъчи. Вътрешната страна е покрита с мек и нежен на допир материал, който предотвратява драскотини и надрасквания на автомобила.

 Ако искате да предпазите своя автомобил от атмосферни влияния и да го запазите в перфектно състояние, това предпазно покривало е перфектният избор за Вас. Направено от висококачествени материали, това покривало е лесно за монтиране и предоставя оптимална защита на автомобила Ви.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също