Pages IconКатегории

Брава за жабка AUDI A4 B6 B7 - BrA01 BrA02 BrA03

Код на продукта:BrA01 / BrA02 / BrA03
  • 21.99лв. 39.99лв.
  • Без данък: 21.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Повредата на дръжката на жабката е често срещан проблем, с който собствениците на автомобили се сблъскват. Има отлично решение за притежателите на AUDI и по-специално моделите A4, B6, B7 – висококачествена и издръжлива брава за жабка. Тя се предлага в три варианта – BrA01, BrA02 и BrA03. Освен да ви спести неудобство и постоянни ремонти, тази брава ще гарантира неприкосновеността на вещите, съхранявани в жабката. Качеството на тази резервна част е много високо.

Характеристики и спецификации на бравата за жабка:

  • материал – тази резервна част е изработена от ABS пластмаса с високо качество и устойчивост. Моделът притежава отлична издръжливост при натиск, което забавя амортизацията;
  • ОЕМ – 8E1857131A;
  • размер – приблизителните мерки на външната конструкция са 80/32 мм, а на вътрешния механизъм – 27/44 мм;
  • цвят и дизайн – предлага се в три цвята. BrA01 – бежов, BrA02 – сив, BrA03 – черен. И трите възможности се характеризират с неутралност и универсалност, което означава, че ще паснат отлично на вашия автомобил и ще се съчетаят с останалите елементи от интериора.

Тази брава за жабка е предназначена само за автомобили с ляво разположение на волана.

Функционалност на бравата

В жабката често се съхраняват вещи с голяма стойност, като документи на автомобила, лични такива и много други. Дръжките често търпят повреди или при по-силен натиск дори могат да се счупят. Това застрашава вещите, съхранявани в колата, от неоторизиран достъп.

Благодарение на висококачествената изработка на бравата и ABS пластмасата, тя е устойчива и дълготрайна, което ще гарантира правилно съхранение на вещите ви и неприкосновеността на превозното средство.

Инструкции за монтаж и съвместимост

За да бъдете сигурни в правилното инсталиране на резервната част, трябва да се уверите, че тя е подходяща за вашия модел автомобил. Важно е да съобразите, че бравата е подходяща за коли с ляв волан. Ако сте с десен такъв, трябва да се ориентирате към друг модел.

Уверете се, че разполагате с необходимите инструменти за извършване на монтажа. За целта може да се допитате до професионалист или да се запознаете подробно с ръководството на автомобила и това на резервната част, дадено от производителя.

Ще ви бъдат необходими допълнителни пособия, като ключ за тресчотка, отвертка и мерителни пособия.

Предимства и дълготрайност

Високото качество на този модел е гарантирано от производителите. В изработката на компонента са използвани качествени и дълготрайни материали, които да ви осигурят дълъг експлоатационен живот на частта.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също