Pages IconКатегории

Ключове за аварийни светлини

ФИЛТЪР
-48%
Бутон за аварийни светлини за Audi A3 - BA01
Бутон за аварийни светлини за Audi A3 - BA01

Копче бутон реле аварийни светлини Audi A3: Бутони (копчета) за аварийни светлини Ауди А3 (1996-2..

Код на продукта:BA01

51.99лв. 99.99лв.

-48%
Бутон за аварийни светлини за Audi A6 C5 - BA02
Бутон за аварийни светлини за Audi A6 C5 - BA02

Описание:Този бутон за аварийни светлини е специално проектиран за Audi A6 C5 и е отлично решение за..

Код на продукта:BA02

45.99лв. 89.99лв.

-28%
Бутон за аварийни светлини за VW Golf 4 Bora - BV01
Бутон за аварийни светлини за VW Golf 4 Bora - BV01

Бутон копче реле аварийни светлини VW Golf 4: Бутон за аварийни светлини VW Golf 4VW Bora OEM:..

Код на продукта:BV01

24.99лв. 34.99лв.

-46%
Бутон за аварийни светлини с 7 пина за Audi A3 8L - BA21
Бутон за аварийни светлини с 7 пина за Audi A3 8L - BA21

Характеристики:Пинове: 7Височина: 3.2смТип елемент: Реле аварийни светлиниТегло: 56.6gДиаметър на ар..

Код на продукта:BA21

39.99лв. 74.99лв.

-32%
Копче за аварийни светлини за VW Passat B5 - BV02
Копче за аварийни светлини за VW Passat B5 - BV02

Бутон Копче Аварийни Светлини VW Passat B5: Бутон (копче) за Аварийни светлини VW Passat B5 ..

Код на продукта:BV02

24.99лв. 36.99лв.

Аварийният сигнал обединява работата на всички автомобилни мигачи. Характерното за него е, че режимът му на работа е непрекъснат, а функцията му е да предупреждава останалите участници в движение за настъпила извънредна ситуация. Тя може да се състои в настъпило ПТП или друг вид инцидент, за който трябва да бъде сигнализирано. За да може това да се случи е необходимо да е налице работещ бутон за аварийни светлини, който е неизменна част от интериора на колата.

Бутони за аварийни светлини при различните марки автомобили

В директорията ще попаднете на бутони за аварийни светлини, без които сигнализирането за създалата се извънредна или друг вид ситуация няма да е възможно. Ето какво е важно да знаете за тях:

Нашите модели бутони за светлини са добър избор по ред причини, като едната от тях е оригиналният произход на абсолютно всеки един компонент, наличен на сайта. Тези елементи са сред най-продаваните ни интериорни артикули, а ние можем да ги предложим и с топ качество.

Защо са необходими допълнителни части като бутони за аварийни светлини?

Авточасти като бутоните за мигащи светлини са едни от най-търсените видове продукти за съвременните автомобили. Този вид ключове са единственият начин да се задействат аварийните светлини, чиято роля е с фундаментален характер. Ако поради някаква причина бутоните не са в изправност, това би могло да бъде причина за създаването на извънредна ситуация, за която ние да сме главните виновници.

Кое налага тяхната подмяна?

Смяната на сегашните автобутони за аварийни светлини с нови е наложителна тогава, когато релето изгори, а това на свой ред е довело до прекъсване на работата им. В подобна ситуация е задължително да се погрижите за поправката на светлинната сигнализация, от която зависи не само вашата безопасност, но и тази на останалите участници в движението. В раздела ще откриете бутони за аварийни светлини с високо качество, на изгодни цени и за марки коли като Audi, VW и др.

Лесно ли се поставят бутоните за аварийни светлини?

Инсталирането на копчетата за аварийно светлинно известяване започва с премахването на стария компонент. Това се случва чрез неговото издърпване – с ръце или с помощта на отвертка. Премахнете конзолата, а след това подменете и лампата. Подобен “ремонт” не е никак сложен, а за да го реализирате успешно, трябва да имате базови технически познания. Ако все пак не сте сигурни в себе си, винаги можете да потърсите услугите на автомобилен експерт. Така монтажът на бутона ще премине по възможно най-добрия начин, а колата ви отново ще е в изрядно състояние.

Изберете Sellzone.bg и поръчайте нови копчета за аварийните светлини за вашия автомобил

Осигуряваме безупречно качество за всеки продукт, като ние от Sellzone.bg не правим компромиси с него в никой от случаите. Други причини да изберете нашия магазин са разнообразието на сайта, бързината, с която обработваме и изпълняваме поръчките си, коректното ни отношение и спазването на поетите ангажименти. Още днес заявете нужните ви автостоки, а ние ще се погрижим да ги получите за кратко време.

Виж повече Виж по-малко
Бутона за аварийни светлини в автомобила се използва за активиране на аварийните светлини, които предупреждават другите участници в движението за потенциална опасност или когато автомобилът е спрял в аварийна ситуация.

Бутона за аварийни светлини обикновено се намира на централната конзола на автомобила, леснодостъпен от водача и често е обозначен със символ на триъгълник.

Поддръжката на бутона за аварийни светлини включва редовна проверка за неговата функционалност. В случай на повреда или неправилна работа, той трябва да бъде заменен от квалифициран автотехник.

Признаци, че бутона за аварийни светлини се нуждае от подмяна са неработещи светлини при натискане на бутона, затруднено активиране или нестабилна връзка.