Фотографски аксесоари

ФИЛТЪР
-56%
 Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27
Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27

Описание:Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ко..

Код на продукта:D27

59.99лв. 138.99лв.

-29%
SoftBox фотографско осветление за студио - D21
SoftBox фотографско осветление за студио - D21

Софтбокс Студийно Осветление Студио Фото: Професионална система състояща се от два софтбокса; два..

Код на продукта:D21

186.99лв. 265.99лв.

-42%
Лед ринг лампа за осветление 12 инча със стойка - D16
Лед ринг лампа за осветление 12 инча със стойка - D16

LED Ring Light Рингова Лампа ЛЕД Ринг 12 Инча: Лед Ринг Лампа с постоянна светлина и променяща се..

Код на продукта:D16

121.99лв. 211.99лв.

Лед ринг лампа за осветление със 210 см стойка - D01 / D02
Лед ринг лампа за осветление със 210 см стойка - D01 / D02

LED Ring Light Лампа Осветление ЛЕД Ринг Стойка: Лед Ринг Лампа с постоянна светлина и променяща ..

Код на продукта:D01 / D02

149.99лв. 225.99лв.

-43%
Напречно рамо за софтбокс фото осветление - D23
Напречно рамо за софтбокс фото осветление - D23

Описание: Напречното рамо за софтбокс фото осветление - иновативно и универсално решение за професи..

Код на продукта:D23

42.99лв. 75.99лв.

-56%
Сгъваема и практична фонова система за фотографско студио 3мх3м - D26
Сгъваема и практична фонова система за фотографско студио 3мх3м - D26

Описание: Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ..

Код на продукта:D26

169.99лв. 393.99лв.

-41%
Софтбокс студийно осветление за фотографско студио - D22
Софтбокс студийно осветление за фотографско студио - D22

SoftBox Софтбокс Студийно Осветление Студио: Професионална система състояща се от два софтбокса; ..

Код на продукта:D22

292.99лв. 499.99лв.

-53%
Стойка за фон за фотографско студио с размери 2.6х3м - D25
Стойка за фон за фотографско студио с размери 2.6х3м - D25

Стойка за фон: Професионална фонова система, изработена от висококачествена алуминиева сплав, коя..

Код на продукта:D25

94.99лв. 202.99лв.

-48%
Телескопична фонова система за фотографско студио 2х2м - D24
Телескопична фонова система за фотографско студио 2х2м - D24

Описание: Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ..

Код на продукта:D24

74.99лв. 144.99лв.

-23%
Фотографска продуктова маса 60см/100см - D19
Фотографска продуктова маса 60см/100см - D19

Продуктова Маса Фото Фотография Фотографска: Професионална маса за продуктова/ предметна фотограф..

Код на продукта:D19

189.99лв. 246.99лв.

Всеки фотограф, без значение дали работи професионално, или е просто любител на този вид изкуство, се нуждае от конкретно оборудване. Доброто снимане и качествените снимки се нуждаят от професионални уреди, както за заснемането, така и за нужното осветление. При нас, в онлайн магазин Sellzone.bg, можете да намерите нужната ви техника от високо качество и то на невероятни цени. Има разнообразие от престижни марки, на които можете да се доверите за вашите любителски или професионални начинания. Ще имате избор на здрави, качествени и подходящи фотографски аксесоари за всеки.

Фотографски аксесоари за любители и професионалисти

Част от техниката и фотографските аксесоари, които можете да намерите при нас, са:

  1. Ринг лампи – ринг лампа дава възможност за великолепни снимки и отлично качество на видеото, които могат да се получат с евтина и ефективна осветителна система. Предлагат се различни размери, сред които със сигурност ще откриете подходящия за вас и вашите нужди. Най-често се използва от блогъри, инфлуенсъри, фотографи и дори гримьори, които се нуждаят или от локално осветление, или от общо равномерно осветление на определена зона. Те определено са едно бюджетно решение за постигането на перфектните кадри за вашата фотосесия. 

  2. Софтбоксове – софтбоксът представлява кутия, която се поставя пред или около източник на светлина. Източникът на светлина обикновено е малък, а софтбоксът го прави по-голям и по-мек спрямо обекта. При нас ще намерите различни софтбокс варианти за студийно осветление. Имайте предвид, че размерът на софтбокса до голяма степен определя броя и силата на сенките, затова не пропускайте да предвидите тези фактори при избора на подходящия за вашите нужди.

  3. Фонови системи – това е един от фотографските аксесоари, които са изключително необходими за работа в студио. Най-важното при избора на фонови системи е тяхната мобилност и удобството за използване. Ние предлагаме различни големини, сред които лесно ще намерите най-точната за вашето помещение. Съобразете избора на фонови системи с фотографските си нужди, за да сте сигурни, че сте избрали най-правилния модел, който да ви е достатъчно удобен за употреба.

  4. Фото маса – фото масата е задължителен фотографски аксесоар за всеки, който смята да заснема продуктова фотография. Подходяща е за заснемането както на малки, така и на средни по големина обекти. Продуктът е сгъваем, което определено ще ви спести място и ще можете да го прибирате, когато той не се използва. Несъмнено е аксесоар, който ще помогне за завършени и професионални кадри на вашите фотосесии.


Можете да разгледате всичко, което предлагаме на нашият сайт и определено ще успеете да оборудвате вашето студио по най-подходящия за вашите конкретни нужди начин. Премерете добре пространството, което имате за нужната техника, за да се улесните при избора на подходящите модели и да направите работата си още по-професионална.

Защо са ви нужни фотографски аксесоари?

Правилната помощна техника може да има решаващо въздействие върху това дали получавате добри или лоши снимки, защото хуавата камера сама по себе си може да не е достатъчна за успешен изстрел. Само с подходящите аксесоари ще можете да използвате всички възможности на технологиите и уменията си. Както се оказа, намирането на най-добрите модели за снимки не е толкова лесно, защото изборът в магазините за снимки е огромен и нужно да сте добре ориентирани за това какво имате нужда. Сред нашите продукти ще намерите всичко необходимо за перфектната фотосесия и ще можете да оползотворите максимално възможностите както на вашия апарат, така и на вас като фотограф. 


Виж повече Виж по-малко
За да поддържате фотографските аксесоари в добро състояние, използвайте меки кърпи и подходящи почистващи препарати, които не повреждат повърхностите. Пазете ги от влага и пряка слънчева светлина. Редовната грижа и съхранение на аксесоарите в подходящи калъфи и кутии ще гарантира дългия им живот.

Да, в SellZone.bg редовно предлагаме отстъпки и специални промоции за нашите фотографски аксесоари. Погледнете в частта с намалените продукти, за да видите текущите оферти. Следвайте ни и в социалните мрежи, за да бъдете информирани за специални събития и намаления.

Да, в SellZone.bg имате възможност за връщане или замяна на стоките в определен срок от закупуването им. Обърнете внимание на нашите условия за връщане и замяна, които ще Ви дадат допълнителна информация за покупката.

Можете да се свържете с нас на телефон +359 875 313 194 или да ни пишете имейл. Нашите експерти ще се радват да отговорят на вашите въпроси и да Ви предоставят съвети за избора на най-подходящите фотографски аксесоари.