Кутии за навиване на часовници

ФИЛТЪР
-19%
Голяма луксозна кутия за часовници и аксесоари
Голяма луксозна кутия за часовници и аксесоари

Луксозна Кутия Часовници Очила Бижута Аксесоари: Нови луксозни кутии за съхранение на часовници, ..

Код на продукта:D43

84.99лв. 104.99лв.

-26%
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Watch Winder Навивачка
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Watch Winder Навивачка

Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник: Нови луксозни кутии за навиване на автоматични час..

Код на продукта:D28 / D29 / D30 / D31

87.99лв. На цена от 87.99лв.

-45%
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Watch Winder Навивачка
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Watch Winder Навивачка

Кутия Автоматичо Навиване Часовник Watch Winder: Нови луксозни кутии за навиване на автоматични ч..

Код на продукта:D32 / D33 / D34

109.99лв. 199.99лв.

-30%
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Watch Winder Навивачка
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Watch Winder Навивачка

Кутия Автоматични Часовници Навиване Навивачка: Нови луксозни кутии за навиване на автоматични ча..

Код на продукта:D35 / D36

159.99лв. 229.99лв.

-40%
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Витрина Навивачка
Кутия Автоматични Часовници Навиване Часовник Витрина Навивачка

Кутия Автоматични Навиване Часовник Витрина: Нови луксозни кутии за навиване на автоматични часов..

Код на продукта:D37 / D38 / D39

209.99лв. На цена от 349.99лв.

-27%
Луксозна кутия за часовници и аксесоари
Луксозна кутия за часовници и аксесоари

Луксозна Кутия Часовници Часовник Куфар Бижута: Нови луксозни кутии за съхранение на часовници, о..

Код на продукта:D42

61.99лв. 84.99лв.

-29%
Луксозна Кутия Часовници Часовник Куфар Очила Бижута Аксесоари 6+3 бр
Луксозна Кутия Часовници Часовник Куфар Очила Бижута Аксесоари 6+3 бр

Луксозна Кутия Часовник Очила Бижута Аксесоари: Нови луксозни кутии за съхранение на часовници, о..

Код на продукта:D40 / D41

84.99лв. 119.99лв.

Благодарение на кутиите за съхранение на часовници вече можете да разчитате на тяхната още по-голяма точност. Кутиите за съхранение се използват за навиване, автоматични са и някои от тях имат по няколко отделения, които да използвате. Самонавиващите се модели часовници също имат нужда от такава кутия за съхранение, тъй като ако дълго време не стоят на китката, механизмът им може да се развали.
В онлайн магазин Sellzone.bg можете да разчитате на голямо разнообразие, високо качество и ниски цени на предлаганата от нас техника. Има изключително луксозни и стилни модели, които определено ще ви впечатлят с красивия си вид. 

Как работят кутиите за навиване на часовници?

Външно това е кутия, но вътре има един или повече електрически мотора. Самонавиващите се часовници имат специален механизъм, който ги навива, докато се движат. Тоест, ако редовно носите вашия часовник и движите ръцете си, то той няма нужда от допълнително ръчно навиване. Ако обаче имате няколко часовника или не го носите често, то тогава без специално съхранение механизмът ще спре да работи. В кутиите за автоматично навиване има подвижна ниша, която започва да трепти веднага щом поставите часовника в нея. В резултат на това, дори и да не носите устройството дълго време, той ще продължи да бъде все така точен поради движението, което кутията му осигурява.

Какви ползи носи този тип съхранение?

Навиване на часовник или, както се нарича този аксесоар, самонавиваща се кутия за часовник е устройство, което изпълнява няколко важни функции. Ето ги и тях:

  1.  Автоматично навиване – през периода, когато не носите вашия аксесоар, тези модели ще поддържат неговата точност. Това определено има значение за качеството и дълголетието на часовника ви.

  2. Поддържане на работното състояние на устройството – благодарение на този артикул, можете да поддържате вашите устройства в перфектно състояние и да удължите живота им. Благодарение на техния механизъм ще можете да разчитате на постоянна точност.

  3. Защита от вредни външни влияния – с този продукт ще защитите вашите устройства от влага, прах, UV лъчение и други вредни за него влияния, на които иначе би бил изложен.

  4. Равномерно разпределение на смазочното масло – благодарение на постоянното движение разпределението на смазочния материал ще бъде по-добро, което също е от голямо значение за живота на устройството и качеството на работата му.

  5. Стилно съхранение – тези атрибути за съхранение са изключително красиви и интересни, което означава, че спокойно можете да ги оставите на видно място, където да бъдат част от интериора на помещението.
    Ползите наистина не са малко и това със сигурност е продукт, който всеки любител на ръчни часовници трябва да притежава.

Видове самонавиващи се кутии 

Самонавиващите се кутии се различават не само по марка и страна на производство, но и по няколко други фактора, които сега ще разгледаме. Първата и основна разлика е броят на устройствата, които можете да съхранявате там. Имайте предвид, че понякога кутиите имат места за съхранение, които не са снабдени с нужния механизъм, поради което е добре да разменяте местата на устройствата. Другата основна разлика е във външния вид и техния дизайн. Не на последно място материалът, от който са изработени, също може да бъде различен. Има модели от дърво, пластмаса, естествена кожа и други.

Кутиите за часовници не са просто практичен аксесоар, това е артикул, който формира определен имидж на собственика, атрибут на безупречен вкус и начин на живот и разбира се, необходимост за всеки колекционер на този тип устройства. Определено това е вещ, които всеки уважаващ себе си колекционер трябва да притежава!

Виж повече Виж по-малко