Фолиа за коли

ФИЛТЪР
-23%
 Автомобилно фоли пиано лак черен гланц
Автомобилно фоли пиано лак черен гланц

Черно Гланц Автомобилно Фолио Пиано Лак: Черно гланцирано фолио подходящо за опблепяне на автомоб..

Код на продукта:DU13

19.99лв. 26.00лв.

-23%
4D CARBON Карбонова фолио
4D CARBON Карбонова фолио

4D CARBON Карбоново Фолио Много Размери: 4D REAL карбоново фолио, доближаващо се максимално до ис..

Код на продукта:DU12

19.99лв. 26.00лв.

НОВО! 5D Карбоново Фолио Carbon 5Д Карбон
НОВО! 5D Карбоново Фолио Carbon 5Д Карбон

НОВО! 5D Карбоново Фолио Carbon 5Д Карбон: Цени за количества са други! НОВО! 5D карбоново..

Код на продукта:DU08 / DU09 / DU10 / DU11

На цена от 26.99лв.

Визията на автомобила зависи от няколко неща. Едното от тях е старанието, което полагаме за нейното външно оформление, а другото са тунинг подобренията, свързани с интериора. Карбоновите фолиа за коли са чудесен начин да добавим щипка блясък и лукс в купето гланцираната им повърхност придава елегантно излъчване на вътрешното пространство, а поставянето им е чрез лепене, лесно е и не изисква специални приготовления.

За какво се използват фолиата за коли?

Облепянето на превозното средство с фолио е сравнително честа практика, на която все повече водачи залагат. Ето какви са причините за това:

Фолиата са коли са финансово изгодна инвестиция, защото животът им е максимално дълъг при употребата им във външни условия, те могат да просъществуват около четири години, а присъствието им в купето ще трае поне десетилетие.

Видове предлагани фолиа за коли

В категорията ще видите фолиа за коли с различни дизайни 4Д, 5Д, гланцирани и др. Някои видове се доближават максимално до истинската карбонова текстура, което ги конфигурира като отлична алтернатива при външно и вътрешно декориране на автомобила. Триизмерната им текстура създава “уау ефект”, който е много търсен от днешните водачи тя отразява светлината и придава дълбочина на повърхността.

Облицовките с 5Д дизайн, имитиращи лакова повърхност са също сред топ продуктите, на които ще се натъкнете на сайта. Тях ги предлагаме в няколко цвята, така че да можете да изберете идеалния за вашата кола нюанс. Черно, червено, синьо и сиво разполагате със свободата да разнообразите визията на превозното средство, да му придадете идентичност и атрактивна цялостна визия.

Фолиата черен гланц са също част от продуктовия ни каталог, като характерен за тях е луксозният им вид, с който ще успеете да придадете стилен завършек на всеки един от детайлите по колата. Както и всички останали артикули в категорията, така и тези притежават перфектно качество, поставят се и се премахват лесно, а и могат да бъдат закупени на изгодни цени.

Вземете фолио за вашия автомобил от Sellzone.bg

Наличните в раздела облепящи материали за прозорци, стъкла, екстериорни и интериорни елементи са с много добри технически и естетически показатели. Изберете ги от Sellzone.bg, където освен подобни продукти за тунинга на автомобила ви очакват и много още други, които си заслужава да видите и обмислите. Части, аксесоари, електроника, стоки за дома и градината, металдетектори и т.н. Екипът ни се е постарал да ви предложи богата селекция от решения с оригинален произход, на приемливи цени и с отлично качество.

Виж повече Виж по-малко