Pages IconКатегории

Информация за доставка

Информация за доставка:

Доставките се извършват в срок от 1 до 3 работни дни след като вашата поръчка бъде приета или наш служител се свърже по телефона с вас..


– Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
– Стоки се изпращат след потвърждение от клиента.
– Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на клиента.

Работим с Econt Express (до поискване и до адрес ).

  • Разноските по доставката са за сметка на клиента, като цените на доставките се изчисляват от Еконт спрямо актуалните им ценови предложения:

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

– доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
– цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
– при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
– Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие “Sellzone.bg” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента..