Части за велосипеди

ФИЛТЪР
-32%
Лимитирана къса лапа WAKE за кормило на колело - ZU43
Лимитирана къса лапа WAKE за кормило на колело - ZU43

Описание: Представяме ви лимитираната къса лапа WAKE, специално създадена за всички любители на кол..

Код на продукта:ZU43

49.99лв. 73.99лв.

Пет различни цвята къса лапа WAKE за кормило на колело - ZU01-ZU03/ZU26/ZU27
Пет различни цвята къса лапа WAKE за кормило на колело - ZU01-ZU03/ZU26/ZU27

Къса лапа WAKE за кормило на колело: Чисто нови къси лапи за колело WAKE! Придайте нова ви..

Код на продукта:ZU01 / ZU02 / ZU03 / ZU26 / ZU27

24.99лв. 31.99лв.

Преден и заден калник за колело WAKE - ZU36-ZU42
Преден и заден калник за колело WAKE - ZU36-ZU42

Описание:Представяме ви нова дизайнерска серия калници за велосипед WAKE! Модел тип MudGuard!Този ко..

Код на продукта:ZU36 / ZU37 / ZU38 / ZU39 / ZU40 / ZU41 / ZU42

11.99лв. 19.99лв.

Премиум кормило за колело 780мм WAKE - ZU28-ZU31
Премиум кормило за колело 780мм WAKE - ZU28-ZU31

Описание:Премиум кормило за колело WAKE е идеалното решение за екстремните любители на колоезденето,..

Код на продукта:ZU28 / ZU29 / ZU30 / ZU31

39.99лв. 49.99лв.

Премиум къса лапа WAKE за кормило на колело - ZU32-ZU35
Премиум къса лапа WAKE за кормило на колело - ZU32-ZU35

Премиум къса лапа WAKE за колело: Чисто нови лапи за колело WAKE от Премиум серията! Прида..

Код на продукта:ZU32 / ZU33 / ZU34 / ZU35

26.99лв. 42.99лв.

Различни цветове кормило за колело 780мм WAKE - ZU21-ZU25
Различни цветове кормило за колело 780мм WAKE - ZU21-ZU25

Кормило за колело 780мм WAKE: Чисто нови кормила за колело WAKE! Придайте нова визия на ко..

Код на продукта:ZU21 / ZU22 / ZU23 / ZU24 / ZU25

34.99лв. 44.99лв.

-61%
Стойка за колела за теглич на автомобил багажник за 3 велосипеда - ZU15
Стойка за колела за теглич на автомобил багажник за 3 велосипеда - ZU15

Стойка за колела за багажник:Характеристики:Подходящ за повечето автомобили, включително седани, хе..

Код на продукта:ZU15

69.99лв. 179.99лв.

Изправността на велосипеда и неговото продължително каране води до разтоварване на психиката, повишава здравето, подвижността на тялото и кръвообращението. За бързото отстраняване на възникващите неизправности трябва да имате и правилните резервни части. По-долу ще разгледаме техните особености, какви се предлагат и акцентите в избора.

Какво представляват частите за велосипеди?

Това са всички отделни съставни компоненти на двуколесното превозно средство. Те са елементите, отговарящи за неговата функционалност и изправност при движение. Резервните части на велосипеда могат да са отделните елементи от задвижването, спирачната или осветителната система. Всички в едно оформят готовото колело за каране, но всяка повреда на отделен компонент ще доведе до частична или пълна неизправност и невъзможност за пълноценно каране.

Кои са основните съставни елементи?

Съвременните велосипеди са съставени от отделни части, като:

Какво е предназначението на дерайльора?

Това е компонентът, чието предназначение е преместването на веригата от една поредна зъбна предавка на друга по време на движение. Предавката обикновено е поредната напред или назад, като всеки от венците на предното или задното движение е с различна големина. Това позволява определяне на натоварването при въртене спрямо наклона на терена. Задействането на предния или задния дерайльор обикновено се случва по механичен начин, чрез специален контрол на кормилото и опъване на жило, което задейства механизма. В други случаи това се случва електронно и безжично.

На какво е важно да се обърне внимание при избора?

Основният акцент при избора на части за велосипеди е тяхното пълно съвпадение съобразно модела и марката на превозното средство. За целта е важно да знаете вида, метода за монтаж, размерите и други технически параметри. Преди избора на конкретна част за велосипеди е важно предварителното проучване на нейните отделни видове и по какво се различават, кои са подходящи за вашия модел и марка колело. В други случаи, когато е възможно, специалистите препоръчват да запазите повредения детайл и да го покажете в магазина, където да ви предложат идентичен вариант.

Какви ще откриете при нас?

Колкото и внимателни да бъдем в грижата и поддръжката на велосипеда, винаги настъпва момент, в който се чупи дадена част и се изисква нейната подмяна. В каталога на сайта е достъпно разнообразие от калници, кормила и още евтини, но качествени аксесоари на отлични цени. Достъпните велочасти са за различните модели и марки колелета, а високото качество е гарантирано, благодарение на внимателно подбраните от нас доставчици, партньори и брандове.

За допълнителна безплатна консултация, нужда от помощ при поръчката или избора в онлайн магазина, операторите ни са на ваше разположение.

Виж повече Виж по-малко
Предлагаме широк асортимент от резервни части за велосипеди, включително кормила, вилки, спирачки, вериги, предни и задни дерайльори, гуми, педали и много други. Нашата гама от продукти отговаря на различни модели и типове велосипеди.

За да се уверите, че избраната резервна част ще се става за вашия велосипед, препоръчваме ви да проверите съвместимостта на частта с модела и марката на вашия велосипед. Винаги можете да се консултирате с нашите специалисти, които ще ви помогнат да направите правилния избор.

Да, частите за велосипеди, закупени от Sellzone.bg са с гаранция. Гаранционните условия и срокове се определят от производителя на съответната част. Предоставяме ви подробна информация за гаранцията на всяка отделна част, която предлагаме.

Предлагаме части за велосипеди от различни доставчици партньори и брандове, като за всяка отделна част сме дали информация за марката. Най-популярните марки части се променят с времето, но ние се стремим да предлагаме разнообразие и качество от водещи производители на пазара.