Pages IconКатегории

Стойка за колела за теглич на автомобил багажник за 3 велосипеда - ZU15

Код на продукта:ZU15
  • 69.99лв. 179.99лв.
  • Без данък: 69.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Стойката за колела за теглич ZU15 е отлично решение за всички, които искат да транспортират своите велосипеди, но не разполагат с достатъчно място в багажника на колата си.

Багажникът е функционален и удобен за коли от всякакъв тип – седан, хечбек, миниван, SUV и е подходящ за велосипеди до три на брой. Предназначен е за автомобила и по-специално теглича.

Основни характеристики на стойка за колела ZU15

Това средство за багажник и обособяване на допълнително място за превоз на колела се характеризира със следните особености:

  • материал – тази устойчива стойка за багажник за автомобили е изработена от висококачествена ABS пластмаса, алуминий и каучук;
  • размер – 70 см x 47.5 см;
  • цвят – модерният и елегантен дизайн на приспособлението за пренос на колела се дължи на черният и червеният цвят;
  • тегло и товаримост – стойката се характеризира с лекота, което я прави мобилна и леснопреносима с тегло от 4 км. Товаримостта ѝ е до 45 кг, което може да включва две големи и едно малко колело;

Приспособлението е лесно за монтиране поради лесната си регулируемост. В комплекта се включват крепежни елементи, които допълнително улесняват закрепването на стойката за теглича. Има и колани за монтаж.

Съвместимост и монтаж

Моделът е съвместим с различни типове автомобили, като единствено не е подходящ за употреба в комбинация с джипове с налична резервна гума на багажника.

Поставянето и монтирането са много лесни. За целта колата трябва да не бъде в движение. След като поставите стойката за теглича, трябва да я фиксирате с крепежните аксесоари, които са под формата на колани. Ще откриете две топки за закопчаване и 6 броя скоби, които се поставят по 3 от всяка страна на стойката.

Безопасност и устойчивост на ZU15

При следване на инструкциите за монтаж, дадени от производителя, както и правилно закрепване на спомагателните аксесоари, средството за превоз на колела ще бъде устойчиво и напълно безопасно за употреба. Не превишавайте допустимата товаримост, за да запазите неприкосновеността на велосипедите и останалите участници в движението по пътищата.

Предимства и удобства на стойката за теглич

Тя е изработена от надеждни материали, което гарантира стабилността и устойчивостта ѝ. Монтира се лесно и е удобна за употреба в различни пътни условия. Съвместимостта ѝ с вида на автомобилите е сред основните предимства, които правят стойката универсална.

Дизайнът на този модел е удобен, а благодарение на теглото от 4 кг и възможността за сгъване, е и много компактен.

С това помощно средство може да спестите значително пространство в багажника, където да позиционирате други вещи.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също