Pages IconКатегории

Кормило за колело 780мм WAKE - ZU21-ZU25

Код на продукта:ZU21 / ZU22 / ZU23 / ZU24 / ZU25
  • 34.99лв. 44.99лв.
  • Без данък: 34.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Кормилото за велосипед WAKE - ZU21-ZU25 с размер 780 мм предлага възможност да придадете на вашето превозно средство нова визия, която да му придаде индивидуалност. Серията WAKE предлага волан за колело в различни и актуални цветове.

Дизайн и характеристики на модел ZU21-ZU25 от серия WAKE

Това е един много достъпен и икономичен начин да придадете персонален вид на вашия велосипед. Характеристиките на модела от серия WAKE са следните:

  • Цветове – предлагат се в червено, синьо, зелено, златисто и черно;
  • Дължина – 780 мм;
  • Захват – 31.8 мм;
  • Тегло – 355 грама;
  • Материал на изработка – висококачествен, здрав и устойчив алуминий, който се характеризира още с лекота;

Характеризира се още с адаптивност. Дизайнът е ергономичен и позволява да се прилагат еднакво ефективно различните стилове на каране. Подходящ за каране в градски, извънградски и планински условия.

Съвместимост с различни колела

Моделът предоставя възможност за отлично пасване на колело Sprint Truvativ Cross. Освен с този модел, кормилото за велосипед е съвместимо и с други типове, което отличава неговата универсалност.

Инсталация и настройка на ZU21-ZU25

Следвайте следните стъпки:

  1. Развийте болтчетата, които се намират в предната част на лапата и са 4 на брой. За целта ще ви бъде необходим шестограм.
  2. Сложете волана в основата на лапата и поставете капачката.
  3. Препоръчително е да се придържате към центъра. При стягането трябва да обърнете внимание на личните си предпочитания при каране, за да достигнете желаното положение.

Не забравяйте да затегнете добре болтовете, като не прилагате прекалено голяма сила, за да не рискувате целостта на компонента. Преди да карате се уверете в правилната инсталация според посочените инструкции.

Предимства и функционалност на кормило за колело от серия WAKE

Широкият волан ви дава възможност за по-добър контрол и удобство при карането. Чрез него ще можете да координирате отлично движенията си и да сменяте ръцете при нужда. Това е ключово предимство, особено при многочасово колоездене и наличие на болки или травми в ръцете.

Правилно инсталираното кормило ще ви даде възможност за лесно управление, максимално добро усещане по време на колоездене, както и безопасност и надеждност.

Ако търсите максимална съвместимост, предлагаме още и цветни лапи от същата серия, които са изработени от първокласен алуминий.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също