Pages IconКатегории

За нас

Sellzone.bg е интернет магазин с възможност за онлайн пазаруване. Ние предлагаме китайски стоки на изгодна цена с отлично качество. Следим тенденциите на пазара и продаваме артикули в различни категории. Широката гама от продукти, поместени в нашия сайт, са от доказани производители и тествани лично от нас. Това е и основната причина все повече хора да се доверяват ежедневно на Sellzone.

Кои сме ние от Sellzone.bg?

В Sellzone.bg работи динамичен и квалифициран екип, а общото между всички нас е обединението около идеята всички клиенти да останат максимално доволни от пазаруването и обслужването. Екипът от специалисти работещ за сайта следи постоянно променящите се тенденции на пазара. Стремим се артикулите, които предлагаме да са актуални и изцяло съобразени с нормите за производство.

Работим с доказани производители, което е гаранция за абсолютно качество на всеки от предлаганите артикули. С поглед към устойчивото бъдеще, стоките, които продаваме са такива, които може да използвате за по-дълго време.

Имаме амбицията да се развиваме непрекъснато. За тази цел екипът ни постоянно посещава обучения, които да надграждат уменията ни. Бързият темп на развитие ни прави толкова благодарни и мотивирани, че желанието ни е да се превърнем в един най-посещаваните онлайн магазини в България.

Каква е нашата мисия?

Максимата, която спазваме е „Колкото повече доволни клиенти, толкова повече успехи за нас.” Каквото и да сме постигнали към момента, то е благодарение както на балансът между качество и цена, така и на големия брой хора, които избират да пазаруват от Sellzone.bg. По тази причина наша основна цел е висока ангажираност към клиентите ни и обогатяване на продуктите във всяка категория. Също така, сред основните цели на нашия екип е безопасно и надеждно интернет пазаруване. За да гарантираме това, нашата политика за поверителност на личните ви данни е съобразена със законовите изисквания за защита на личните данни и неприкосновеност на всяка информация, която споделяте с нас.

С какво се различаваме?

За разлика от други онлайн магазини, в Sellzone.bg ще откриете продукти целящи да удовлетворят всяка потребност на клиента. При нас ще намерите авточасти и аксесоари, с които можете да подобрите техническите компоненти на вашия автомобил, както и да се погрижите за неговата естетика. Със стоките за животни и растения можете много по-лесно да се погрижите за възпитанието на животните си и да отглеждате растения, които да ви радват със своето развитие. Електрониката ни задоволява потребностите, както на гейминг потребителите, така и на фотографите и любителите на други технически съоръжения. Ето какви са предимствата на пазаруването при нас:

  • Бърза обработка на вашата поръчка – от съществено значение за нашия екип е избраната от вас стока да достигне до вас максимално бързо. Ние обработваме поръчката ви до края на работния ден, в който тя е направена, което от своя страна ни позволява тя да отпътува към вас още в същия ден. Това само по себе си означава, че ще можете да получите избраните артикули за по-малко от 24 часа;

  • Непрекъсната комуникация – професионалистите в Sellzone.bg са наясно, че доброто отношение към нашите клиенти е ключът към собствения ни успех. Нашите клиенти могат да разчитат на постоянна комуникация с нас по различни въпроси имащи отношение към артикулите, които предлагаме;

  • Право на връщане и замяна – нашият онлайн магазин следва законовите норми установени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки наш клиент има право да върне или замени своята поръчка до 14 дни, считано от датата на предаване на куриерската служба. Важно уточнение е, че за да осъществите тази дейност е редно да познавате нашата „Политика за връщане и замяна” и да спазите стъпките, обозначени в нея.

Защо да ни се доверите?

Избирайки нашия онлайн магазин, вие избирате да пазарувате на изгодни цени и да се сдобиете с продукти с доказан произход. Дългата им експлоатация е гарантирана от добрите материали на изработка, а избирайки Sellzone.bg, ще можете да се насладите на избраните стоки още на следващия ден.