Pages IconКатегории

Малки блутут колонки

ФИЛТЪР

Малките Bluetooth колонки от Sellzone.bg предлагат качествен звук в компактен формат, осигурявайки ви свободата да се наслаждавате на музиката навсякъде и по всяко време. С кристално чист звук и стилен дизайн, те са идеалното решение за меломани с активен начин на живот. Открийте перфектния спътник за вашите музикални приключения.

-54%
Компактна Bluetooth тонколонка с RGB LED светлина- DD13
Компактна Bluetooth тонколонка с RGB LED светлина- DD13

Описание: Превърнете вашето аудио изживяване в истинско шоу с нашата компактна Bluetooth тонколонка..

Код на продукта:DD13

18.99лв. 41.99лв.

-46%
Компактна ULTRA+ Bluetooth тонколонка с RGB LED светлина- DD14
Компактна ULTRA+ Bluetooth тонколонка с RGB LED светлина- DD14

Запознайте се с компактната ULTRA+ Bluetooth тонколонка – ключът към перфектното аудио изживяване, к..

Код на продукта:DD14

23.99лв. 44.99лв.

Малките блутут колонки не само предлагат качествен звук в компактен формат, но и ви осигуряват свободата да се наслаждавате на вашите любими песни навсякъде и по всяко време. Проектирани с мисъл за мобилността и удобството, те са идеалното решение за меломани с активен начин на живот.

Какво да очаквате от малките блутут колонки?

Когато става въпрос за музика, качеството и удобството са от съществено значение. Малките блутут колонки предлагат и двете, осигурявайки незабравимо музикално изживяване без ограничения. Ето още от техните предимства:

  1. Иновативни технологии за безпрецедентно аудио изживяване

Изживейте неподправената сила на малките блутут колонки. Вградените иновативни технологии гарантират кристално чист звук, дълбок бас и наситени високи тонове, които пресъздават по най-добрия начин всяка нота от вашите любими песни. Открийте нови измерения на звука със свръхчувствителните драйвери и усъвършенстваните аудио процесори, които дават възможност за изключително звуково изживяване.

  1. Свързаност и универсалност на всяка стъпка

Свържете се без усилие и възпроизвеждайте музика директно от вашия смартфон или таблет. Малките блутут колонки са съвместими с широк спектър от устройства благодарение на Bluetooth технологията, което позволява бързо и лесно безжично свързване с телефон. Безпроблемно превключване между устройства осигурява непрекъснат музикален поток, независимо къде се намирате.

  1. Мобилност без ограничения

Свободата да носите вашата музика навсякъде е във вашите ръце. Малките блутут колонки са преносими и изключително компактни, което ги прави перфектния спътник по време на вашите пътешествия. Независимо дали сте на пикник, на плажа, или просто релаксирате у дома, тези мини колони са готови да ви осигурят незабравимо музикално преживяване.

  1. Стил и индивидуалност във всеки детайл

Отличете се с малки блутут колонки, които не само звучат добре, но и изглеждат впечатляващо. Със своите уникални дизайни и разнообразие от цветове, тези устройства добавят стил към вашия интериор. Някои модели имат допълнителни функции като LED светлини, които синхронизират осветлението със звука за още по-завладяващо аудио-визуално въздействие.

Отдайте се на музиката със Sellzone.bg

В Sellzone.bg разбираме вашата страст към музиката и предлагаме широка гама от малки блутут колонки, които със сигурност ще отговорят на вашите нужди и желания. Всеки модел в раздела е внимателно подбран, за да осигурим качество, което превъзхожда очакванията ви. Не пропускайте да разгледате нашата колекция и да намерите перфектния спътник за вашите музикални приключения.


Виж повече Виж по-малко
Малките Bluetooth колонки се свързват с устройствата посредством Bluetooth връзка, която позволява безжичен пренос на аудио сигнала от източника на музика до колонката.

Издръжливостта на батерията може да варира в зависимост от модела, но повечето малки Bluetooth колонки издържат до десетина часа.

Някои малки Bluetooth колонки са оборудвани с вграден микрофон, което позволява използването им като hands-free устройства за провеждане на разговори.

Да. Малките Bluetooth колонки обикновено са много компактни и леки, което ги прави лесни за пренасяне и използване по всяко време и навсякъде.

Някои Bluetooth колонки могат да поддържат връзка с няколко устройства едновременно, позволявайки на потребителите да превключват между тях безпроблемно.