Електроника

ФИЛТЪР
-56%
 Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27
Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27

Описание:Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ко..

Код на продукта:D27

59.99лв. 138.99лв.

-39%
DOBE активно охлаждане за PlayStation 4 SLIM - XU09
DOBE активно охлаждане за PlayStation 4 SLIM - XU09

DOBE активно охлаждане за PlayStation 4 SLIM:Активно Охлаждане за PS4 PlayStation 4 ПС4 на марката D..

Код на продукта:XU09

69.99лв. 115.99лв.

-57%
Dock Station за джойстици Play Staytion 4 - XU01
Dock Station за джойстици Play Staytion 4 - XU01

 Dock Station поставка за зареждане на джойстици PlayStation 4 PS4:Докинг станции поставки за з..

Код на продукта:XU01

19.99лв. 46.99лв.

-29%
SoftBox фотографско осветление за студио - D21
SoftBox фотографско осветление за студио - D21

Софтбокс Студийно Осветление Студио Фото: Професионална система състояща се от два софтбокса; два..

Код на продукта:D21

186.99лв. 265.99лв.

Автоматична кутия за навиване на часовници Watch Winder - D37-D39
Автоматична кутия за навиване на часовници Watch Winder - D37-D39

Автоматична кутия за навиване на часовници: Нови луксозни кутии за навиване на автоматични часовн..

Код на продукта:D37 / D38 / D39

194.99лв. 299.99лв.

-28%
Активно охлаждане DOBE за PS4 - XU04
Активно охлаждане DOBE за PS4 - XU04

DOBE активно охлаждане за PlayStation 4:Активно Охлаждане за PS4 PlayStation 4 ПС4 на марката Dobe з..

Код на продукта:XU04

29.99лв. 41.99лв.

-48%
Алкохолен дигитален тестер - D04
Алкохолен дигитален тестер - D04

Дрегер за алкохол: Лесен начин да анализирате нивата на алкохол в организма Ви, по всяко време и ..

Код на продукта:D04

27.99лв. 53.99лв.

-38%
Висококачествен дрегер за отчитане на алкохол - D18
Висококачествен дрегер за отчитане на алкохол - D18

Мини Дигитален Дрегер Алкохол Алкохолен Тестер: Лесен начин да анализирате нивата на алкохол в ор..

Код на продукта:D18

45.99лв. 74.99лв.

-37%
Голяма луксозна кутия за часовници и аксесоари - D43
Голяма луксозна кутия за часовници и аксесоари - D43

Луксозна Кутия Часовници Очила Бижута Аксесоари: Нови луксозни кутии за съхранение на часовници, ..

Код на продукта:D43

79.99лв. 127.99лв.

-49%
Дрегер за алкохол - D03
Дрегер за алкохол - D03

Тестер за алкохол: Лесен начин да анализирате нивата на алкохол в организма Ви, по всяко време и ..

Код на продукта:D03

29.99лв. 58.99лв.

В онлайн магазин Sellzone.bg можете да намерите електроника от различни марки, доказали се на пазара с тяхното качество. При нас ще откриете разнообразни артикули за почти всякакви нужди – работа или хоби. Без значение дали сте геймър, фотограф или инфлуенсър, разгледайте добре нашите предложения и намерете подходящите за вас. Ние ви предлагаме техника на страхотни цени, на които със сигурност няма да можете да устоите.

Каква електроника ще намерите при нас? 

Електронните артикули, които можете да намерите при нас, са:

  1. Гейминг аксесоари – този тип технологии са необходимост за всички запалени и не толкова запалени геймъри. При нас можете да намерите зарядни поставки за вашата игрова конзола, които много ще улеснят процеса на игра. Има различни видове, от които да можете да избирате, за да намерите най-подходящата. Ще намерите също и системи за активно охлаждане за вашия PlayStation, което определено ще подобри неговата работа, а и по този начин ще удължи живота му.

  2. Фотографски аксесоари – фотографите се нуждаят от доста техника, с която да заснемат перфектни кадри. При нас ще намерите подходящото осветление, което вече е изключително търсено и сред инфлуенсърите. Рингови лед лампи, софт боксове за студийно осветление, фото маса и други артикули, които да покрият нуждите ви за това занимание.

  3. Дрегери – ако имате нужда от дрегер за алкохол, при нас има разнообразие от варианти, на които можете да разчитате за подобна проверка. Моделите са изцяло електронни и бързо ще ви покажат резултата от теста. 

  4. Кутии за автоматични часовници – този тип кутии ще сверяват часовника ви и ще поддържат механизма в изрядно състояние по-дълъг период от време. Освен това са изключително красиви и стилни, което несъмнено е допълнителен бонус.

При нас има разнообразие на различен вид електроника, която би ви била потребна в определени хобита или дори на работното ви място.

Характеристики на предлаганите електронни устройства

Постарали сме се да подберем за вас най-добрата електроника сред различните категории.


Сред гейминг аксесоарите ни ще откриете уреди за охлаждане, подходящи за поставяне отзад на конзола PS4. Благодарение на охладителя ще може да играете, без да се притеснявате от прегряване. Моделите на Dobe изсмукват допълнително нагорещения въздух от конзолата, което благоприятства за по-ниския въздушен поток и предпазва устройството от задръстване с прах.


Можете да откриете и различни зарядни, с помощта на които ще зареждате своите джойстици бързо, лесно и удобно. Подходящи са за свързване със станция PS4, компютър или друго 5V USB зарядно. 


Кутиите за часовници са с изработка от висококачествени материали, гарантиращи дългата употреба. Ще ги намерите както за 2 часовника, така за 4, 6 броя, а някои са в комбинация с отделения за бижута. Луксозни са, което ги прави подходящи за подарък.

Фотографските аксесоари са подбрани както за професионална употреба, така и за любителска. Използвани са качествени материали и всичко е максимално практично както за използването им в студио, така и за транспортиране при нужда. Разнообразието на размери дава възможност да прецените пространството, което имате и да го оползотворите максимално добре. Лед ринговете са до 210 см, а цветна температура – до 5600k Cri.

Фоновите системи са с размери от 150 см до 3 м, което е напълно достатъчно за заснемането на различни видове фотографии. 


Сред дрегерите ни отново ще намерите необходими устройства с различен тип функции, но основното сред тази електроника е, че с достатъчна точност ще ви покаже нужната информация и ще предотврати проблеми, които могат да се появят на пътя при наличието на алкохол във вашата кръв. Моделите се захранват чрез батерии ААА, което допълнително улеснява тяхното използване. Могат да влязат както в професионална употреба, така и за лични нужди.

Виж повече Виж по-малко
В SellZone.bg сме фокусирани върху качеството и разнообразието на предлаганите от нас стоки. Доставката на поръчките в SellZone.bg е бърза и надеждна, осигурявайки Ви сигурност и удобство на конкурентни цени.

Всички продукти от категорията "Електроника" в SellZone.bg са съпроводени с гаранция, която може да варира в зависимост от производителя. Подробности за гаранцията за всеки продукт са изложени в описанието му на сайта. Ако такова не е описано, може да се свържете с нас.

Да, в SellZone.bg предлагаме такава опция. В случай на недоволство или проблем със закупените продукти от категория "Електроника", вие имате правото да ги върнете или замените съгласно нашите условия за връщане.

Ако имате въпроси, съмнения или нужда от помощ при избора на правилното електронно устройство, нашите опитни консултанти са на ваше разположение. Можете да се свържете с нас по телефон или имейл. Ще Ви помогнем да вземете информирано решение и да се насладите на качествени електронни продукти.