Pages IconКатегории

10-инчовa LED ринг лампа осветление за снимане със стойка 210см - D78

Код на продукта:D78-1
  • 28.99лв. 59.00лв.
  • Без данък: 28.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

10-инчовa LED ринг лампа:

Описание:

Тази 10-инчова LED ринг лампа е идеална за снимки, видео заснемания и онлайн предавания. Снабдена с ярки и енергоефективни LED светлини, тя предоставя мека и равномерна светлина за по-добра видимост. Стойката е с височина от 2.1 метра, което я прави лесна за настройка в желаната позиция.

Характеристики:

Диаметър на ринга: 10 инча

Цветна температура: 3200-5600К

Яркост: 10 степени на димиране

Стойка: 2.1 метра

Захранване: USB кабел

Защо да купя:

Изключително ефективна и ярка светлина

Лесна за настройка в желаната позиция

Съвместима с множество устройства

Идеална за различни приложения, включително снимки, видео заснемания и онлайн предавания

Как се използва:

За да използвате ринг лампата, просто я поставете в желаната позиция, като я монтирате на стойката. След това свържете USB кабела с лампата и източника на захранване. Използвайте димиращият превключвател, за да регулирате яркостта на светлината. Ринг лампата е готова за употреба и ще Ви осигури мека и равномерна светлина за по-добри снимки, видео заснемания или онлайн предавания.

Тази 10-инчова LED ринг лампа е подходяща за различни видове потребители. Тя е идеална за фотографи, видеографи, блогъри, стриймъри и всички, които търсят качествена и мека светлина за своите проекти. Също така, тази лампа може да бъде полезна за хора, които провеждат онлайн обучения, срещи или презентации, тъй като предоставя ярка и равномерна светлина, която прави изображенията по-ясни и видими. Компактният и лесен за настройка дизайн прави тази ринг лампа подходяща за използване в домашни условия, в студиа или дори на открито.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също