Pages IconКатегории

13 инча RGB LED осветление със 210см статив 1бр. поставка за телефон - D84

Код на продукта:D84-1
  • 39.99лв. 64.99лв.
  • Без данък: 39.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

13 инча RGB LED осветление:

Характеристики на 13 инча лед RGB цветна рингова светлина за фотография:

Размер на ринга: 13 инча

Разделителна способност: 3200K-5600K (цветна температура)

Цветни режими: RGB (червен, зелен, син) и 360 цвята

Яркост: 10 настройки на яркостта

Цветна наситеност: 10 настройки на наситеността

Интерфейс: USB

Материал: метален корпус

Възможност за монтаж на стойка за телефон (1 брой в комплекта)

Включва: рингова светлина, стойка, дистанционно управление, USB кабел

Тези характеристики я правят подходяща за различни приложения, включително за професионална и любителска фотография, стрийминг на живо, видео конферентни разговори и други.

Този RGB цветен лед ринг за осветление е идеален за фотографи, видео създатели и онлайн стриймъри, които търсят висококачествено осветление за своите проекти. С лесно управление на цвета и яркостта, тази лампа предоставя множество възможности за настройка на осветлението, за да постигнете точно това, което търсите.

Този RGB цветен ринг за осветление е снабден с висококачествени лед диоди, които предоставят мека и равномерна светлина за осветяване на вашето субектно поле или за създаване на равномерна осветеност на вашия фон. Със светлинна температура от 3200К до 5600К, този пръстен може да се настрои на топла или студена светлина, за да отговаря на вашите нужди.

RGB функцията на този ринг предлага безброй възможности за настройка на осветлението с помощта на различни цветове, които могат да се използват за създаване на уникални настроения и ефекти. Тази функция също така ви дава възможност да използвате лампата като декоративен елемент за вашата стая.

Лесен за монтаж и използване и може да бъде свързан към стандартен статив или монтиран върху твърда повърхност. Той може да се захранва чрез USB порт, който го прави изключително удобен за използване в различни ситуации, където има наличност на USB порт.

Предлага висока стойност и ефективност, като предоставя качествено осветление на приемлива цена. Той е идеален за всички, които търсят висококачествено осветление за своите проекти, без да прекалено натоварват бюджета си.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също