Pages IconКатегории

Фонова система за фотографско студио 3мх3м - D26

Код на продукта:D26
  • 199.99лв. 393.99лв.
  • Без данък: 199.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, който търси професионална фонова система за своето студио. Този комплект включва трипод и телескопични пръти, които могат да се регулират за да се съобразят с вашия фотографски сет. Изработена от висококачествен алуминиев материал, което я прави достатъчно устойчива да издържи плътни и тежки фонове.

Характеристики:

  • Размери на системата: Височина: 0.80 – 3.00 Метра, Широчина: 1.20-3.00 Метра  
  • Материал: високоустойчива желязна конструкция, устойчива на корозия 
  • Издържа до 10кг тегло!
  • Подходяща за: зелен екран, памучен фон, професионална фотография, семейни събирания, партита и други подобни 

Как да я използваме:

Фоновата система е много лесна за употреба и монтиране. За да я използвате, първо трябва да я разгънете до желаната височина и ширина, като затегнете болтовете на стойките. След това поставете фоновете в адаптерите и ги закрепете към стойките.

Отлична функция:

Това е перфектното решение за професионалните и начинаещи фотографи, които търсят удобна и лесна за настройка фонова система. Тя може да се използва за широк спектър от фотографски сесии, включително портрети, продуктова фотография, фотография на модели и много други.

Съвместимост:

Съвместима с голям брой фонове за фотографско студио. Тя е идеална за използване с фонове с размери 3х3м, но може да се използва и с по-големи или по-малки фонове.

Функционалност:

Системата е много лека и портативна, което я прави идеална за фотографско студио, но и за всякакъв вид събития на открито. В допълнение, телескопичната конструкция на системата я прави много удобна за пренасяне и съхранение.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също