Pages IconКатегории

Фонови системи

ФИЛТЪР
-53%
 Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27
Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27

Описание:Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ко..

Код на продукта:D27

64.99лв. 138.99лв.

-49%
Сгъваема и практична фонова система за фотографско студио 3мх3м - D26
Сгъваема и практична фонова система за фотографско студио 3мх3м - D26

Описание: Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ..

Код на продукта:D26

199.99лв. 393.99лв.

-53%
Стойка за фон за фотографско студио с размери 2.6х3м - D25
Стойка за фон за фотографско студио с размери 2.6х3м - D25

Стойка за фон: Професионална фонова система, изработена от висококачествена алуминиева сплав, коя..

Код на продукта:D25

94.99лв. 202.99лв.

-51%
Телескопична фонова система за фотографско студио 2х2м - D24
Телескопична фонова система за фотографско студио 2х2м - D24

Описание: Фоновата система за фотографско студио, която предлагаме е перфектното решение за всеки, ..

Код на продукта:D24

69.99лв. 144.99лв.

Фонови системи при фотография се използват често за различни типове композиции в закрито или открито пространство. Използват ги както професионални фотографи, така и множество любители на това изкуство. Има разнообразни пана, удобни за пренасяне, със или без стативи, които са изключително леки и много лесни за монтиране, за да може да ви бъдат удбни за употреба, където и да имате нужда от тях. Хубаво е да залагате на устойчиви модели, когато става дума за такъв тип техника, за да ви служи вярно дълго време и да не се притеснявате по време на употреба. При нас, в онлайн магазин Sellzone.bg, ще намерите марки с доказано високо качество и разнообрази видове на ниски цени, които определено ще покрият вашите нужди за перфектни фотосесии. Професионалните модели са обработени със сатенени бои против надраскване и повечето са лесно преносими, за да ви бъдат верни помощници навсякъде и по всяко време.

При избора на това оборудване е добре да вземете предвид къде ще снимате с него. За малко домашно студио, заснемане на място и професионално фотостудио са подходящи напълно различни модели, така че избирайте внимателно. Вземете предвид не само размера на помещението, но и преносимостта на оборудването, както и самия фон за снимане.

Каква фонова система ще ви е нужна според мястото за заснемане?

На първо място, помислете за размерите на пространството, с което разполагате или в което ще разположите оборудването си:


  1. За малки домашни студия – ако сте ограничени в пространството и можете да отделите само малка част от стаята за работа, изборът на модели значително намалява. За такива ситуации най-доброто решение би била Т-образна стойка. Определено по-компактните и лесно преносими модели са по-подходящи в този случай.

  2. За големи домашни и професионални студия – ако не сте ограничени в пространството, то тогава можете да си позволите да инсталирате по-голяма фонова система. Можете да използвате както фонове от плат, така и хартиени, въпреки, че вторите не са особено удобни. По-леките дизайни са много подходящи за домашни студия. Издържат до 4 кг, което е достатъчно за обикновен фон. Най-популярната ширина е 3 метра, като височината може да варира, но обикновено е около 2,5 метра. 

  3. За заснемане на открито – няма да ви изненадаме, като кажем, че за работа на открито трябва да заложите на компактна и практична фонова система, която също така да е лесна за транспортиране и инсталиране.

Съобразете добре нуждите, които вашата фонова система трябва да покрие, за да вземете най-подходящата за вас.
Преди да закупите фонова система, е важно да измерите както вашата стая или студио, където ще я използвате, така и вашия багажник, за да сте сигурни, че няма да имате проблеми при транспортирането ѝ. Внимавайте в избора, за да вземете най-подходящия модел за вас и да се наслаждавате на удобството на работа с него. 

Видове фонови системи, които ще намерите при нас 

При нас ще намерите различни размери фонови системи, избработени от алуминиева сплав, за да бъдат едновременно леки за пренасяне и надеждни за употреба. Монтажа е направен да се извършва изключително лесно, за да не губи от ценното ви време и да може да го инсталирате бързо и лесно навсякъде, където имате нужда от него. Обърнете внимание на пространството, което имате в автомобила, с които ще ви се налага да пренасяте избраната от вас фонова система, за да сте сигурни, че няма да имате проблеми при транспортирането. Също така, ако ще бъде използвана в студио, вземете предвид свободното място, с което разполагате там, за да бъде инсталирана фоновата система максимално удачно и да не взима излишно пространство по време на употреба. Това са основните неща, които трябва да съобразите преди закупуването на този така нужен фотографски аксесоар за всеки, който желае перфектни снимки. Бъдете прецизни в избора си за да бъдете след това перфектни и в свършената с избрания продукт работа и със сигурност ще бъдете горди от постигнатите резултати.


Виж повече Виж по-малко
Фоновите системи се предлагат в различни размери. Те обикновено са ясно посочени в описанието на продукта на нашия уебсайт, за да може лесно да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Монтажът на фоновите системи обикновено е бърз и лесен. Подробни инструкции за монтаж са включени в опаковката. За монтажа обикновено не са нужни специални инструменти. Включените в комплекта стойки, обикновено са достатъчни. Ако срещнете затруднения, може да се консултирате с нас за съдействие.

Ако се сблъскате с проблеми при монтажа или използването на фоновата система се свържете с нашия екип по телефон или имейл. Нашите експерти са готови да Ви предоставят подходящи решения и съвети, за да гарантирате успешното използване на продукта.

Можете да се свържете с нас на телефон +359 875 313 194 или да ни пишете имейл. Нашият екип ще бъде радостен да отговори на всички ваши въпроси и да Ви предостави необходимата помощ.

Фонови системи - Отзиви от клиенти

 Фонова система за фотографско студио 1.5х2 - D27

kristiyan nikolov

Супер фонова система