Pages IconКатегории

Пинпойнтери за злато

ФИЛТЪР

Пинпойнтерите са ръчни устройства, които помагат за локализирането на цветни метали като злато и сребро на малки дълбочини. Те са удобни и компактни, със звукови или вибриращи сигнали при откриване на метал. В онлайн магазина Sellzone.bg предлагаме разнообразие от водоустойчиви и модели за начинаещи, които са с добро качество и на добри цени. Предимствата на пинпойнтерите включват спестяване на време при търсене, удобство при работа в тъмни или подводни условия благодарение на вградено фенерче, и водоустойчивост при някои модели. При избора на пинпойнтер, важни са функциите като регулиране на чувствителността, водоустойчивостта и наличието на фенерче.

-38%
Garret черен пинпайнтер за различни видове метали - MD03
Garret черен пинпайнтер за различни видове метали - MD03

Металдетектор Garret пинпойнтер: Висококачествен металдетектор / Пинпойнтер Garret Pro Pointer ..

Код на продукта:MD03

79.99лв. 129.99лв.

-19%
Gold Hunter черен пинпойнтер за злато - MD05
Gold Hunter черен пинпойнтер за злато - MD05

Описание: Представяме ви Pinpointer Gold Hunter - иновативен инструмент за търсене на злато и други..

Код на продукта:MD05

199.99лв. 248.99лв.

Два цвята водоудтойчив пинпоинтер HS10 за злато - MD06 / MD07
Два цвята водоудтойчив пинпоинтер HS10 за злато - MD06 / MD07

Водоустойчив металдетектор HS10 пинпойнтер: Висококачествен водоустойчив металдетектор / Пинпойнт..

Код на продукта:MD06 / MD07

149.99лв. 203.99лв.

Два цвята лесен за употреба ръчен пинпойнтер - MD01 / MD02
Два цвята лесен за употреба ръчен пинпойнтер - MD01 / MD02

Ръчен металдетектор пинпойнтер: Звукова и вибрираща аларма, която увеличава своя интензитет при п..

Код на продукта:MD01 / MD02

42.99лв. 109.99лв.

-36%
Оранжев водоустойчив пинпоинтер MD970 за злато - MD04
Оранжев водоустойчив пинпоинтер MD970 за злато - MD04

Описание: Металотърсач Pinpointer е професионален инструмент за търсене на метали. Той е лесен ..

Код на продукта:MD04

94.99лв. 149.99лв.

Два цвята пинпойнтер с LCD дисплей - MD08 MD09
Два цвята пинпойнтер с LCD дисплей - MD08 MD09

Описание: Пинпойнтер с LCD дисплей е иновативен инструмент, предназначен да ви помогне в търсенето ..

Код на продукта:MD08/ MD09

59.99лв. 119.99лв.

Пинпойнтери са ръчни устройства, които помагат за намирането на цветни метали като сребро, злато и други на малки дълбочини в почва или пясък. Те са с малки размери, с удобен за употреба дизайн и звукови или вибриращи аларми при среща с метал. Можете да намерите и различни водоустойчиви пинпойнтери, които да ви помогнат за търсенето в морета, реки и други водни басейни. В онлайн магазин Sellzone.bg можете да намерите утвърдили се с качество модерни марки на подобна техника на страхотни цени. 

Предимства на пинпойнтерите

Пинпойнтерите имат няколко предимства. Като начало, този тип устройства могат да ви спестят изключително много време, тъй като работата с тях е лесна, бърза и точна. С помощта на този металдетектор изключително лесно и без излишни копки можете да локализирате вашата цел и да стигнете до нея по-бързо и лесно. Освен това повечето модели разполагат с външен светодиод, който ще ви помогне да работите с него лесно дори когато се стъмни или пък изследвате стари сгради, в които няма осветление. Също така някой модели са водоустойчиви, което прави възможна и работата под вода с тях, а това е изключително удобно и полезно в определени ситуации. Качествените пинпойнтери имат редица ползи като металдетктори и такова устройство би ви било от полза във вашите търсения. 

Как да изберете правилния пинпойнтер? 

Има няколко функции и качества, за които трябва да внимавате при избора на пинпойнтери. Нека ги разгледаме малко по-обстойно, за да ви помогнем в избора на подходящ уред за вас и вашите нужди.

  1. Регулиране на чувствителността – не напразно всички топ пинпойнтери имат функцията да им бъде задавано нивото на чувствителност. Да, в този случай, устройството става малко по-нестабилно, но дълбочината на откриване се увеличава. Това е много полезно, когато локализирате целта в стената или когато почвата не е ронлива и находката се крие сред твърди буци пръст. Добрият обхват на откриване ще бъде полезен и при търсене в стара сграда, където зад всяка дъска би могло да има находка от ценности, които един добър уред със сигурност няма да пропусне.

  2. Фенерче – определено една от много важните функции на това устройство е да може да осветява в тъмното. Това ще ви помогне по-лесно да се ориентирате в търсенето, да разгледате вашия обект, както и да си светите докато правите нужните копки.

  3. Водоустойчивост – има пинпойнтери, които са водоустойчиви при намокряне, а има и такива, които могат да работят под вода. Ако уредът не е добре запечатан, то той е издръжлив само на висока влажност и слаб дъжд, но не и на работа под вода.

Как функционират пинпойнтерите? 

За начало е нужно с помощта на устройството да намерите определен обект, които смятате, че си заслужава копките. Трябва предварително да определите с помощта на уреда предполагаемото местоположение на този обект. Визуално запомняте точката на най-силния звуков сигнал излъчен от вашия пинпойнтер. След това направете малки разрези в почвата в тази зона. Ако не намерите нищо в рамките на 5 до 15 секунди, започнете да копаете по-дълбоко. На мястото на обекта вашият пинпойнтер ще реагира на метала и ще включи целевата аларма, която е различна за различните модели. Има индикации, като вибрация, звук или всички заедно, но принципите на реакцията им към целта са напълно еднакви. Ако чуете намаляване на звука или вибрацията, то това означава, че целта се отдалечава от активната зона на устройството. И обратното, увеличението на индикациите означава приближаване към търсения обект.

При нас ще намерите разнообразие от пинпойнтери, затова нямаме съмнения, че подходящия за вас е сред предлаганите модели.

Виж повече Виж по-малко
За точно локализиране на метални предмети, активирайте пинпойнтера, дръжте го близо до земята и движете бавно в областта, където искате да намерите метала. Когато пинпойнтерът засече метал, той ще даде аудио и/или визуален сигнал, който ще Ви помогне точно да локализирате металния предмет.

Времето на живот на батериите на пинпойнтерите зависи от модела и интензивността на използване. Обикновено батериите издържат месеци при редовна употреба, но се препоръчва да следвате инструкциите на производителя за по-точна информация.

Да, много пинпойнтери имат регулируема сила на сигнала, което Ви позволява да настроите чувствителността на устройството спрямо търсените метални обекти. Това Ви помага да контролирате дали желаете по-широк или по-тесен обхват на детекция.

Съхранявайте пинпойнтера на сухо място, далеч от прекалено висока или ниска температура. Защитете го от пряка слънчева светлина и влага. Изваждайте батериите, ако няма да го използвате за дълъг период. Може също да използвате подходяща калъфка или кутия за съхранение, предоставена от производителя.

Пинпойнтери за злато - Отзиви от клиенти

Два цвята лесен за употреба ръчен пинпойнтер - MD01 / MD02
Два цвята пинпойнтер с LCD дисплей - MD08 MD09

Александар

Доста добро качество

Два цвята водоудтойчив пинпоинтер HS10 за злато - MD06 / MD07
Garret черен пинпайнтер за различни видове метали - MD03