Вакуум машини

ФИЛТЪР
-52%
Машина за вакуумиране на храна с + 10бр торбички - D44
Машина за вакуумиране на храна с + 10бр торбички - D44

Описание:Машината за вакуумиране на храна е необходима за запазване на свежестта на храната за по-дъ..

Код на продукта:D44

35.99лв. 74.99лв.

Релефни вакуум торби и ролки за вакуумиране на храна - D46-D53
Релефни вакуум торби и ролки за вакуумиране на храна - D46-D53

Релефни вакуум торби и ролки за вакуумиране на храна:*Всички пликове са по 100 броя в пакет! Реле..

Код на продукта:D46/ D47 / D48 / D49 / D50 / D51 / D52 / D53

8.99лв. 22.99лв.

-52%
Черна машина за вакуумиране на храна с + 10бр торбички - D45
Черна машина за вакуумиране на храна с + 10бр торбички - D45

Вакуумираща Машина Вакуум Храна Вакуумиране: Уред за вакуумиране на хранителни продукти. Н..

Код на продукта:D45

33.99лв. 71.99лв.

Вече все повече домакинства се възползват от ползите от вакуум машините за опаковане на храна. Подобни пакетиращи уреди отдавна не са предназначени само за професионални кухни и все по-често намират своето приложение в домашни условия. С помощта на подобна техника бързо и лесно ще можете да опаковате своята храна. В онлайн магазина ни Sellzone.bg ще намерите различни опаковъчни електроуреди, които ще ви улеснят много в домакинството. Нужни ще ви бъдат още: пликове, фолио торби, както и ролки, които също ще откриете в сайта ни. Разгледайте различните марки вакуум машини, които предлагаме и заложете на качество и добри цени.

Защо да купите вакуум машина?

Вакуум машините биха били полезни за всяко домакинство и се използват все по-често. Те не просто удължават годността на продуктите, които купувате и ползвате, но и ви спестяват доста пари. Ето с какво още може да ви помогне този уред:


  1. Удължаване на срока на годност на храната – тъй като продуктът не е изложен на действието на кислорода във въздуха, размножаването на бактерии в него се забавя. Продуктите запазват естествения си вкус и мирис за дълго време. Срокът на годност в хладилника се увеличава поне 2-3 пъти.

  2. Поддържане на продуктите свежи – продуктите, опаковани с вакуум машината не изветряват и не изсъхват. Те практически не променят по никакъв начин вида, в който сте ги запечатали, затова вакуумирането е толкова важно при съхранение на месни деликатеси, студени меса, сирена, сладкарски изделия, плодове и билки. Неслучайно в магазините се използват най-прозрачните филмови и фолийни субстрати за повишаване на добрия външен вид на продукта.

  3. Защита срещу смесване на миризми – по време на съхранение много продукти могат да загубят аромата си или да абсорбират миризмите на други продукти. Този тип опаковане ще попречи това да се случи.

  4. Защита от влага – вакуум машината ви позволява да поддържате продуктите сухи. Точно затова често се използват за пакетиране на тестени изделия, брашно, захар, фруктоза и други продукти, които лесно се навлажняват. 

  5. Нежно замразяване на плодове – ако замразите плодове след опаковането им, то тогава техните влакна няма да замръзнат и ще запазят по-привлекателен външен вид до момента на употреба.

  6. Защита от насекоми – създаването на непроницаема бариера за малките буболечки е много трудно, но запечатването с вакуум машина ще ви помогне за решението и на този проблем.

  7. Мариноване – пликът е отличен за предварително мариноване на месо.  

Начин на употреба на вакуум машините

Този уред е изключително лесен за употреба и едва ли би затруднил някого. За да опаковате даден продукт, първо, трябва да поставите дясната страна на опаковката вътре в механизма, да затворите капака на устройството и да го фиксирате. След това трябва да изберете желаната от вас оперативна функция и да активирате чрез стартовия бутон. Най-напред ще заработи помпата на устройството и ще помогне за изпомпването на излишния въздух от торбата, така че продуктите да запазят качествата си за дълъг период на съхранение. Ще започне да работи уплътнителят и ще запечата опаковката за съхранение, така че излишния въздух да не навлиза в нея. Уплътнителят може да се използва и отделно без да се включва помпата. Подобна функция може да бъде полезна, ако трябва да се направи друг шев върху опаковката. За по-голяма ефективност е добре да се използват релефни торби, които не позволяват на въздушните молекули да преминават и да нарушават процеса на запечатване. Преди употреба на устройството не забравяйте да прочетете инструкциите за употреба на конкретния модел, който сте избрали.


Виж повече Виж по-малко