Pages IconКатегории
-43%

Напречно рамо за софтбокс фото осветление - D23

Код на продукта:D23
  • 42.99лв. 75.99лв.
  • Без данък: 42.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Напречното рамо за софтбокс фото осветление - иновативно и универсално решение за професионалното осветяване на вашия фотостудио или фотографска сесия на открито. Това напречно рамо предлага отлична функционалност и високо качество на изработка, което го прави идеално допълнение към вашето фотографско оборудване.

Характеристики:

Универсално съвместимо: Напречното рамо е съвместимо с голям набор от софтбокси и фото осветления. То е проектирано да работи с различни модели и размери на софтбокси, което ви позволява да го използвате с гъвкавост и съобразено с вашите нужди.

Регулируемо и здраво: Рамото разполага с множество регулируеми възможности, които ви позволяват да настроите ъгъла и височината на осветлението според вашите предпочитания. Изработено от здрави и издръжливи материали, то осигурява стабилно и сигурно поставяне на софтбокса, без риска от падане или нежелани движения по време на работа.

Лесен монтаж и демонтаж: Рамото е проектирано с удобна и бърза система за монтаж и демонтаж, която ви позволява да го инсталирате и свалите лесно и без усилие. Това ви дава свобода да го използвате където и когато искате, без да губите време.

Как да го използваме:

Сглобете рамото: Следвайте инструкциите за сглобяване, които са включени в опаковката на продукта. За по-лесно и безопасно монтиране, уверете се, че сте прочели и разбрали указанията.

Монтирайте софтбокса: След като рамото е сглобено, монтирайте софтбокса на предварително определената връзка. Уверете се, че сте здраво закрепили софтбокса и го осигурили с подходящи затварящи механизми, за да избегнете нежелани движения или падане по време на работа.

Регулирайте ъгъла и височината: Използвайте наличните регулиращи механизми, за да промените ъгъла и височината на рамото според вашите нужди. Можете да настроите посоката и интензитета на осветлението, за да постигнете желаният ефект във вашите фотографии.

Проверете стабилността: Уверете се, че рамото е стабилно закрепено и не показва никакви ознаки на нестабилност. При необходимост, регулирайте или затегнете винтовете, за да осигурите здрава и сигурна поставка на софтбокса.

Използвайте възможностите за транспорт: Някои напречни рамена имат вградена функция за транспортиране, която ги прави удобни за пренасяне и съхранение. Ако вашето рамо предлага такава функционалност, използвайте я, за да го пренасяте лесно и безопасно.

Това напречно рамо за софтбокс фото осветление е съвместимо с голям брой модели и марки на софтбокси. Въпреки това, преди да го закупите, препоръчваме ви да се уверите, че е съвместимо с вашия конкретен модел на софтбокс, като проверите размерите и връзките му.

Използвайки това напречно рамо, вие ще имате възможност да създавате професионални и изкусителни фотографии. Независимо дали сте професионален фотограф или просто се забавлявате със снимането, това рамо ще ви помогне да постигнете високо качество на осветлението и креативни резултати.

Пакетът включва:

1 x рамо

1 х глава за захващане

1 x Пясъчна торба

1 x 78-133см Стойка

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също