Pages IconКатегории

18-инчова LED ринг лампа осветление за селфи камера със стойка 210см - D81

Код на продукта:D81-1
  • 69.99лв. 199.99лв.
  • Без данък: 69.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

18-инчова LED ринг лампа:

Характеристики:

18-инчова LED ринг лампа със стойка е перфектното решение за тези, които искат да създадат подходяща осветеност при снимане на портрети, продуктови снимки, видеоклипове и много други. Светлината е мощна и ярка, като осигурява максимална яркост, която може да бъде регулирана с помощта на дистанционното управление.

Рингът има три режима на светене (топло, неутрално и студено) и 10 степени на яркост, което ви позволява да изберете най-подходящите настройки за всяка ситуация. Той може да се управлява от дистанция чрез дистанционно.

 Стойката на ринга е направена от здрава и лека алуминиева сплав и може да бъде настроена до височина от 210 см. Това ви позволява да настроите височината на светлината в зависимост от вашия комфорт и нужди. В комплекта са включени 3 поставки за смартфон, които могат да се поставят в ринга.

Защо да купите:

 Рингът се предлага в комплект с всичко необходимо за монтаж - стойка, дистанционно управление и три поставки за телефон. Възможността да контролирате осветеността на ринга, като използвате дистанционното управление, предоставя максимална гъвкавост и удобство при снимане.

 Рингът е снабден с 240 LED лампички, които осигуряват равномерно осветление и мека светлина без сенки. Осветеността може да се регулира от 1% до 100% с помощта на дистанционното управление, за да отговаря на нуждите на различните ситуации за снимане.

 Купувайки този продукт, ще получите един изключително удобен и висококачествен лед ринг със стойка, който е лесен за използване и монтиране, осигуряващ ярка и равномерна осветеност за вашия проект или лични нужди.

За кого е подходяща:

Тази 18-инчова лед ринг стойка е подходяща за всички, които търсят професионална осветеност при снимане и видеозапис. Тя е идеална за професионални фотографи, влогъри, стриймъри, учителя, стилисти и гримьори. Рингът е също така подходящ за употреба в домашни условия за лични цели, като грим и селфита.

  Освен това, рингът е много полезен за социалните медии любители и инфлуенсъри, които искат да създадат качествени снимки и видеа за своите профили. Рингът е съвместим с много различни устройства, включително смартфони, което го прави много удобен за тези, които често правят снимки с телефоните си.

 В крайна сметка, 18 инчовата LED ринг светлина на  е подходяща за всеки, който търси лесен и удобен начин да подобри качеството на своите снимки и видеа, като осигурява ярка и равномерна светлина в различни условия и ситуации.

Цената за комплект е 74.99 лева.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също