Pages IconКатегории
-39%

Луксозна кутия за часовници и аксесоари - D42

Код на продукта:D42
  • 49.99лв. 82.99лв.
  • Без данък: 49.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Представяме ви луксозната кутия за часовници и аксесоари, идеалното решение за съхранение и организация на вашата колекция от часовници, бижута и аксесоари. Тази кутия се отличава със своя елегантен дизайн и висококачествени материали, които я правят идеална както за лична употреба, така и за подарък.

Основни характеристики:

Материал и изработка: Кутията е изработена от висококачествена дървесина, с внимание към детайлите и финишните шлифовки. Тя е здрава, устойчива и дълготрайна.

Дизайн и размери: Компактният и луксозен дизайн на кутията прави впечатление. Тя е компактна, но все пак предлага достатъчно пространство за съхранение на часовници, гривни, колиета, пръстени и други аксесоари.

Прозрачен капак: Кутията разполага с прозрачен капак от акрил, който позволява ясно виждане и декоративен ефект. Това ви позволява да изберете и изложите своите часовници и аксесоари, без да отваряте кутията

Вътрешно разпределение: Вътрешността на кутията е разделена на различни отделения, което ви позволява да организирате и съхранявате всяко бижу или аксесоар на отделно място. Това помага за запазването им в отлично състояние и предотвратява протриване или нараняване.

Заключване и преносимост: Кутията разполага със заключващ механизъм, който осигурява сигурност и предпазва вашите ценности. Освен това, тя е лека и преносима, което я прави удобна за пътувания и път.

Отлична функция на тази кутия е нейната многофункционалност и универсалност. Тя е идеална както за мъже, така и за жени, и може да съхраня варазлични видове аксесоари и бижута. В нея можете да съхранявате часовници, гривни, колиета, пръстени, обици и дори слънчеви очила. Това я прави перфектна за всеки, който цени своя стил и желае да запази своите ценности организирани и в безопасност.

Как да използвате кутията:

Отворете капака на кутията, като използвате вградената дръжка или заключващия механизъм.

Разгледайте вътрешността и определете къде искате да поставите своите часовници и аксесоари.

Изберете отделенията, които са подходящи за различните видове бижута. Можете да ги организирате според вашите предпочитания и стил.

Поставете часовниците и аксесоарите в съответните отделения, като ги подреждате и подравнявате по желание.

Затворете капака на кутията и го заключете, за да гарантирате сигурността на съхраняваните в нея предмети.

Отличната функция на тази луксозна кутия е възможността й да се съчетава с всякакъв вид интериор и декор. Нейният черен гланциран финиш придава елегантност и стил, което я прави идеална за изложение на часовници и аксесоари във вашия дом, офис или магазин.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също