Pages IconКатегории

ICSEE WIFI камера за видеонаблюдение 360 градуса - D85

Код на продукта:D85
  • 66.99лв. 149.99лв.
  • Без данък: 66.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

ICSEE WIFI камера:

Описание:

Тази камера за видеонаблюдение е предназначена за монтиране вътре или външно на сгради, за да наблюдава движението в желаната от вас зона. Сензорът CMOS и високата резолюция от 2 мегапиксела ще Ви предоставят ясни и детайлни изображения. Камерата има функция за детекция на движение, която Ви предупреждава, когато се засича движение в областта на наблюдение.

Тя е снабдена с множество мрежови протоколи, което я прави съвместима с различни системи за видеонаблюдение и лесна за свързване. Тя може да бъде захранвана от 220V захранване и поддържа до 128GB Micro SD карта за съхранение на данни.

Тази камера за видеонаблюдение е компактна и лесна за монтаж и настройка. Тя е устойчива на атмосферните условия и може да работи при температури от -20°C до +60°C. Нощното виждане може да достигне до 20 метра, което я прави подходяща за наблюдение на дистанции. Също така, камерата може да бъде монтирана на различни места. Полезна е за мониторинг и записване на дейностите в желаната от Вас зона, като може да се използва за охранителни цели, за наблюдение на домашни любимци, за наблюдение на работни места и други подобни приложения. Тя може да помогне да се улесни контрола и да се увеличи ефективността при работа в различни среди.

Характеристики:

Резолюция: 2 мегапиксела

Тип на сензора: CMOS

Функция на движение: поддържа функция за детекция на движение

Видео компресия: H.264

Мобилни приложения: iCsee

Мрежов протокол: ONVIF, RTSP, HTTP

Захранване: 220V

Съхранение на данни: Поддържа Micro SD карта до 128GB (картата не е включена в комплекта)

Технически параметри:

Работна температура: -20°C до +60°C

Нощно виждане: До 20 метра

Размери: 7.5 х 6.5 х 11.5 см

Тегло: 320 грама

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също