Pages IconКатегории

ICsee app 4MP WIFI камера за видеонаблюдение надеждна защита - D88

Код на продукта:D88
  • 84.99лв. 189.99лв.
  • Без данък: 84.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Камера за наблюдение и надеждна защита:

Описание:

Тази видео камера за наблюдение е проектирана да осигури висококачествено наблюдение и защита на вашите имоти. Тя е оборудвана с високочувствителен сензор за изображения, който предоставя кристално ясни изображения във всяка ситуация. Камерата има вградени 36 инфрачервени светодиода, които предоставят нощно виждане на разстояние до 20 метра.

С камерата можете да записвате и да следите висококачествени видео изображения през мобилно приложение, което може да бъде свързано със системата за домашна автоматизация. Камерата разпознава движение и изпраща известия на мобилното приложение, когато се открие неправомерно действие. Това позволява на потребителите да реагират бързо на събитията в реално време.

Камерата е водоустойчива и има степен на водоустойчивост IP66, която я прави подходяща за външен монтаж. Тя е изработена от висококачествени материали, които я правят издръжлива и устойчива на всякакви метеорологични условия.

Тази видео камера за наблюдение е лесна за инсталиране и използване. Тя може да бъде свързана към домашната Wi-Fi мрежа, като осигурява достъп до качествени изображения от всяко място, където имате интернет достъп. Камерата е съвместима с iOS и Android устройства.

Основни характеристики и технически спецификации:

Разделителна способност на изображението: 4MP

Видео компресия: H.264

Сензор за изображение: 1/3" CMOS

Обектив: 3,6 мм фиксиран обектив

Инфрачервен светодиод: 36 броя

Дистанционно управление: Дистанционно управление на мобилното приложение ICsee

Степен на водоустойчивост: IP66

Резолюция на изображението: 1920x1080 (Full HD)

Хоризонтален ъгъл на видимост: 90 градуса

Видео формат: H.264

Брой инфрачервени светодиоди: 24 броя

Метод на свързване: Wi-Fi (безжична връзка)

Поддържа двупосочно аудио (микрофон и високоговорител)

Детектор на движение и звуков детектор

Поддържа запис на картата памет до 128GB (не е включена)

Работна температура: -10 до 50 градуса Целзий

Захранване: DC 12V 1.5A

Размери на камерата: 80 x 80 x 115 мм

Ето някои от причините защо да си закупите тази видео камера за наблюдение:

Надежност и качество на изображението: С тази камера можете да бъдете сигурни, че ще получите ясни и качествени изображения във всяка ситуация, благодарение на високата разделителна способност и високочувствителния сензор на изображението.

Нощно виждане: 24 инфрачервени светодиода, позволяват на камерата да записва изображения в пълна тъмнина на разстояние до 20 метра. Това прави камерата идеален избор за нощно наблюдение на вашите имоти.

Водоустойчивост: Степен на водоустойчивост IP66, прави тази камера за наблюдение подходяща за външен монтаж, като ще работи добре при всички метеорологични условия.

Движение на откриване: Камерата разпознава движение и изпраща известия на мобилно приложение, когато се открие неправомерно действие. Това позволява на потребителите да реагират бързо на събитията в реално време.

Достъп от всякъде: Камерата може да бъде достъпвана дистанционно през мобилно приложение. Това ви позволява да следите наблюдението на вашите имоти от всяко място, където имате интернет достъп.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също