-53%

Кабел за AUDI AMI за 2G мултимедия с Bluetooth и USB - BuA03

Код на продукта:BuA03
  • 48.99лв. 104.99лв.
  • Без данък: 48.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Представяме ви кабела за AUDI AMI за 2G мултимедия с Bluetooth и USB - иновативно решение, което ще превърне вашата автомобилна аудио система в напълно функционален и удобен мултимедиен център. Този кабел е перфектният аксесоар, който ще ви осигури безпроблемно свързване и възпроизвеждане на аудио съдържание от различни източници.

Характеристики:

Кабелът за AUDI AMI е специално проектиран, за да бъде съвместим с 2G мултимедийни системи на Audi, които разполагат с Bluetooth и USB функции. Той ви позволява да свържете вашите Bluetooth устройства, като смартфони, таблети или лаптопи, и да използвате автомобилната аудио система за възпроизвеждане на музика, поточно предаване на аудио и приемане на разговори.

Използването на кабела за AUDI AMI е много просто. Просто свържете кабела към AMI порта на автомобила си и свържете другия край към вашето Bluetooth устройство. След успешното свързване, можете да използвате автомобилната аудио система за контрол на музиката и звука си. Можете да превключвате между песни, да регулирате звука и да се наслаждавате на висококачествено възпроизвеждане на аудио съдържание.

Функционалност:

Отличната функция на кабела за AUDI AMI е, че осигурява стабилна и качествена аудио връзка. Кабелът е с висококачествена конструкция, което гарантира ясен и чист звук без смущения или прекъсвания. Това ви дава оптимално аудио изживяване и ви позволява да се насладите на кристално ясен звук дори по време на пътуване.

Приложими модели: 

Подходящ е за всички модели Audi и VW с AMI MMI букса може да я видите на снимките.

Audi AMI - Audi Multimedia Interface Seat MDI Skoda MDI Volkswagen MDI

Материал: пластмаса

  AMI MDI Stecker

- Работно напрежение: 5V

- Работен ток: 25-50mA

- Bluetooth версия: Bluetooth v4.0 с EDR

- За превъзходна безжична производителност

- Поддръжка на сдвояване на две смарт устройства едновременно.

- Дължина на кабела: 30 см

- USB зарядно (LED червено)

- LED режим

1) Червено - USB устройство

2) Син - Bluetooth

Пакетът включва:

1x автомобилен Bluetooth AUX приемник

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също