Pages IconКатегории

Бутон за ел. стъкла за VW Transporter - BV21

Код на продукта:BV21
  • 14.99лв. 21.99лв.
  • Без данък: 14.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Бутонът за електрически стъкла за VW Transporter е перфектен избор за вашия автомобил, когато искате да замените стария си бутон или да добавите електрически контрол върху стъклата на вашия VW Transporter. Този бутон е специално проектиран за моделите на VW Transporter T5.1 и предлага надеждно и удобно управление на стъклата на вашето превозно средство.

Характеристики:

  •  Високо качество: Бутонът за електрически стъкла за VW Transporter е изработен от висококачествени материали, което гарантира дълготрайна издръжливост и надеждна функционалност. Той е проектиран да издържа на ежедневната употреба и да осигури гладко и лесно управление на стъклата на вашия автомобил.
  • Лесен за монтаж: Бутонът за електрически стъкла за VW Transporter е лесен за монтаж и се интегрира перфектно в съществуващата система на вашия автомобил. Той е съвместим с оригиналните кабели и конектори на VW Transporter T5.1, което го прави лесен за инсталиране без необходимост от допълнителни модификации.

 

  • Удобно управление: Този бутон предлага удобно и интуитивно управление на електрическите стъкла на вашия VW Transporter. С него можете лесно да повдигате и спускате стъклата на предните или задните врати на вашия автомобил, осигурявайки комфорт и удобство при управлението на стъклата.

 

  • Отлична функционалност: Бутонът за електрически стъкла за VW Transporter е проектиран да осигурява отлична функционалност и надеждност при управлението на стъклата на вашия автомобил. Той е снабден с вграден механизъм за предотвратяване на блокирането на стъклата и защита от претоварване на електрическата система на автомобила.

 

  •  Качествен дизайн: Бутонът за електрически стъкла за VW Transporter е с модерен и изчистен дизайн, който се вписва перфектно в интериора на вашия автомобил. Той предлага гладко и удобно управление, като осигурява здраво сцепление и прецизен контрол върху стъклата на автомобила.

 

  • Издръжливост и надеждност: Бутонът за електрически стъкла за VW Transporter е изработен от висококачествени материали, което гарантира неговата издръжливост и надеждност. 

Съвместимост:

VW TRANSPORTER T5 2005-2009

VW TRANSPORTER T6 2009-2014  

Пинове: 4

OEM: 7E0959855A

 

Спецификация:

Материал: ABS

Размер: Прибл. 4,1x3,2x4 см/1,61x1,25x1,57 инча

Цвят: черен

Пакетът включва:

1x ел бутон за управление на прозореца на вратата

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също