Pages IconКатегории

Копче за ел. стъкла за пасажерската страна за BMW Е36 3 Серия - BB13

Код на продукта:BB13
  • 26.99лв. 48.99лв.
  • Без данък: 26.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:


Копчето за ел. стъкла за пасажерската страна за BMW Е36 3 Серия е висококачествен продукт, предназначен да ви осигури удобство и функционалност при управлението на електричните стъкла на вашия автомобил. Това копче е специално проектирано за моделите на BMW Е36 3 Серия и е идеално решение за замяна на износени или повредени копчета за ел. стъкла.

Характеристики:


Висококачествен материал: Копчето за ел. стъкла е изработено от висококачествен материал, който осигурява дълготрайност и здравина на продукта. Това гарантира, че копчето ще издържи на ежедневната употреба и ще ви служи дълго време.


Прецизно управление на ел. стъклата: Копчето е снабдено с лесно за използване бутони, които ви позволяват да контролирате плавно движението на електричното стъкло на пасажерската страна на автомобила. Това ви осигурява прецизно и гладко управление на стъклото, като ви позволява да го отваряте и затваряте според вашите нужди.


Лесен монтаж: Копчето за ел. стъкла е лесно за монтаж, като може да бъде извършен от вас самите или от професионален техник.


Специфики и функционалност: Копчето за ел. стъкла е снабдено със стилно и функционално изглеждащ дизайн, което го прави практично и ергономично за употреба.То разполага с интуитивни бутони, които лесно се намират и управляват, дори по време на шофиране. Копчето предлага бързо и ефективно отваряне и затваряне на пасажерското стъкло.

Съвместимост: 

BMW 3 Series E36 1996-2003г.


Спецификации: 

Дължина на артикула: 6 инча

Тегло на артикула: 0,01 кг

ОЕМ: 61318352148

Година:1996-2003

Сертификация за външно изпитване: CE

Тип артикул: Превключватели

Тип материал: пластмаса

Поставяне на автомобила: отпред, отзад, отляво, отдясно

Състояние: 100% ново

Сертификация за външно тестване: ISO9000

Брой пинове: 4 пина

Размер: Същият като оригиналния размерВиж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също