Pages IconКатегории

Бутони за управление на ел. стъкла на Mercedes Actros – BK07

Код на продукта:BK07
  • 69.99лв. 91.99лв.
  • Без данък: 69.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Копчета за управление на електрическите стъкла на вашия Mercedes Actros камион са изключително удобен и практичен аксесоар, който ще ви предостави отлична функционалност и контрол върху прозорците на вашето превозно средство.

Характеристики:

  • Високо качество: Копчетата за управление на електрическите стъкла са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и надеждност на продукта.
  • Лесен за инсталиране: Копчетата са лесни за инсталиране и не изискват специални инструменти или професионални умения. Те са съвместими с оригиналното монтажно място на Mercedes Actros камионите, което ги прави лесни за монтаж
  • Удобно за използване: Копчетата са проектирани така, че да осигурят лесен и бърз достъп до функциите за управление на електрическите стъкла на вашия Mercedes Actros. Те са удобни за използване и предлагат гладко и прецизно управление на прозорците.
  • Отлична функционалност: Копчетата предлагат отлична функционалност, позволявайки ви да контролирате отварянето и затварянето на прозорците на вашия камион с лекота и удобство. Те са снабдени с ясни маркировки и интуитивен дизайн, което ги прави лесни за използване дори по време на шофиране.
  • Съвместимост: Копчетата за управление на електрическите стъкла са съвместими с Mercedes Actros камиони, което ги прави идеални за смяна на стари или повредени копчета. Те са проектирани да се вписват перфектно във вашия Mercedes Actros и да съответстват на оригиналните стандарти за качество и функционалност.
  • Идеална замяна: Копчетата за управление на електрическите стъкла са идеална замяна за старите или повредени копчета на вашия Mercedes Actros. Те предлагат същото качество и функционалност като оригиналните копчета, като същевременно осигуряват икономично решение за поддръжка на вашия камион.
  • Издръжливост и надеждност: Копчетата за управление на електрическите стъкла са издръжливи и надеждни, осигурявайки дълготрайна употреба без проблеми. Те са изпитани за издържливост и надеждност, което ги прави подходящи за интензивна употреба в професионалния транспорт.

Спецификации:

Пинове: 13

OEM: A0035450113

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също