Pages IconКатегории

Въведение в новата ера на автомобилната осветителна система с кристалните ангелски очи за BMW E90 и E92. Тези иновативни рингове за BMW E90 E92 не само преобразяват външния вид на вашата кола, но и осигуряват изключителна видимост и безопасност на пътя.

Дизайн и функционалност

Трансформирайте визията на вашето BMW E90 или E92 с кристалните ангелски очи в бял цвят, които се отличават със свеж и уникален дизайн и впечатляваща функционалност. 

  • уникален дизайн, който привлича вниманието – със своите 4 броя светодиодни рингове в стил DTM, обвити в кристална стъклена обвивка, тези ангелски очи придават модерен и луксозен вид;
  • използване на висококачествени LED ангелски очи – LED чиповете в тези рингове са 3 пъти по-ярки от традиционните CCFL ангелски очи, като същевременно предлагат и 3 пъти по-дълъг живот;
  • ниска консумация на енергия и дълготрайност – специално разработената система за защитно термо управление и ниската консумация на енергия осигуряват ефективност и устойчивост, като същевременно предпазват от прегряване;
  • технически спецификации – с техните оптимизирани размери от 105mm и 120mm, тези рингове се вписват идеално в конструкцията на фаровете на BMW E90 и E92.

Съвместимост и приложение

Ринговете тип кристални ангелски очи имат пълна съвместимост с BMW 3 Серия (2005-2011), модели E90 и E92. Тези рингове са проектирани с точни спецификации, за да осигурят идеално прилягане към фаровете на посочените модели BMW. Това елиминира необходимостта от допълнителни адаптации или модификации, което прави монтажа бърз и лесен.

Съвети за успешен монтаж

Комплектът включва всичко необходимо за монтаж, като не се изискват специални инструменти или технически умения. Всеки комплект идва с подробни инструкции за инсталация. Ето някои съвети, които ще ви улеснят в процеса:

  • проверете комплекта – преди да започнете, уверете се, че имате всички части, включени в комплекта;
  • подготовка на автомобила – уверете се, че автомобилът е на стабилна и равна повърхност и че фаровете са чисти и сухи преди монтажа;
  • позициониране – проверете дали ринговете са равномерно разположени, за да избегнете нежелано движение или вибрации по време на шофиране;
  • тестване преди завършване – тествайте осветлението, за да се уверите, че всички светодиоди работят правилно и че няма смущения във FM радиото или други електрически системи на автомобила.

Предимства и визуален ефект

Тези тунинг светлини за BMW не само подобряват визуалната атрактивност на автомобила, но и осигуряват повишена видимост в тъмното. Със своята ярка и чиста светлина, те правят всяко пътуване по-безопасно и приятно. Едно от ключовите им предимства е, че не причиняват смущения във FM радиото, което е често срещан проблем при други видове LED осветление за автомобили. Освен това те са устойчиви на вибрации и имат стабилно излъчване, без премигвания.

Инвестицията в кристални ангелски очи за BMW E90 и E92 е не само стилно решение, но и практическа стъпка към повишаване на безопасността и видимостта на пътя.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също