-34%

Динамични мигачи за огледала за Subaru Forester Outback Legacy Tribec - 0139

Код на продукта:0139
  • 79.99лв. 121.99лв.
  • Без данък: 79.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Представяме ви впечатляващите динамични мигачи за огледала за различни модели на Subaru Forester Outback Legacy Tribec. Тези иновативни мигачи ще придадат на вашето превозно средство стил, функционалност и повишена видимост. Разгледайте техните характеристики и функционалности:

Характеристики:

Уникален дизайн: Динамичните мигачи за огледала предлагат модерен и елегантен дизайн, който се вписва с външния вид на вашето Subaru. Те ще придадат на автомобила ви спортен и съвременен вид, като същевременно ще подобрят неговата видимост и привличане на внимание.

Интегрирана динамична функция: С тази иновативна функция мигачите имат динамично осветяване, което създава изискан ефект. Когато включите мигачите, те излъчват плавно променящи се светлини, което не само предупреждава другите участници в движението, но и добавя стил и персоналност към вашата Subaru.

Повишена видимост и безопасност: Динамичните мигачи осигуряват по-висока видимост на пътя, което е от съществено значение за вашата безопасност и за безопасността на другите участници в движението. Те ви помагат да бъдете забелязвани по-лесно, особено по време на промяна на празен ход, завиване или пресичане на пътни ленти.

Високо качество и издръжливост: Мигачите са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и издръжливост. Те са устойчиви на външни влияния като вода, прах и UV лъчи, което гарантира, че ще запазят своята функционалност и външен вид дори при продължителна употреба.

Използване и функционалност: Мигачите за огледала са изключително лесни за употреба. Те се включват автоматично при включване на мигачите и светят със зададена интензивност и скорост на пулсиране. Можете да ги използвате както за сигнализация при завиване или промяна на лента, така и за добавяне на стил и индивидуалност към вашата Volvo.

Повишен стил и естетика: Динамичните мигачи придават изискан и модерен външен вид на вашата Volvo. Те ще направят автомобила ви да се отличава и да привлича внимание, като същевременно подчертават неговата естетика и стил.

Добавянето на тези впечатляващи динамични мигачи за огледала на вашето Subaru ще ви позволи да се наслаждавате на подобрена видимост, безопасност и стил. Не пропускайте възможността да подобрите своя автомобил и да го превърнете в истинско визуално впечатление на пътя.

Лесна инсталация и съвместимост: 

Мигачите се инсталират лесно и безпроблемно на оригиналните огледала на вашето Subaru. Те са специално проектирани за съвместимост със следните модели: Subaru Forester 2011-2015 Subaru Outback 2008-2016 Subaru Legacy 2008-2016 Subaru Tribeca 2007-2014 Subaru Impreza wrx sti sedan 2011

Спецификации: 

Включва: Един чифт (дясно и ляво)

Монтаж: Директна подмяна

Цвят на корпуса: както е показано на снимката

Цвят на светлината: Жълт

Дълъг живот, повече безопасност, 100% водоустойчив

Инструкцията за инсталиране НЕ е включена

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също