Pages IconКатегории
-29%

Черна дръжка за отваряне на жабка VW GOLF 4 MK4 - BrV05

Код на продукта:BrV05
  • 11.99лв. 16.99лв.
  • Без данък: 11.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Характеристики:

Качествени материали: Изработена от издръжливи материали, които осигуряват дълготрайна устойчивост на износване и корозия.

Съвместимост: Подходяща за VW GOLF 4 MK4, тази дръжка е идеалното решение за подмяната на старата, за да осигурите безпроблемна и сигурна работа на вратите на автомобила си.

Лесен монтаж: С интуитивен монтажен механизъм, дръжката е лесна за инсталиране и подходяща за самостоятелен монтаж без необходимост от професионална помощ.

Предимства: Осигурява сигурно заключване и отключване на вратата на автомобила, предпазвайки от кражби и външни влияния. Също така предоставя удобство и комфорт при всекидневната употреба.

Цвят: Черен

Защо да сменим старата с нова?

Подмяната на старата дръжка за закопчалка с нова е от съществено значение за сигурността и удобството при управлението на вашия автомобил. Старите дръжки за закопчалка с течение на времето могат да се износят, да загубят функционалността си или да станат повредени, което може да доведе до неудобства и рискове. С новата дръжка за закопчалка ще осигурите безпроблемно и сигурно заключване и отключване на вратите на вашия автомобил, като същевременно добавите стил и функционалност към вида на автомобила си.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също