Pages IconКатегории

Електромагнитен соленоид за VANOS BMW - DB04

Код на продукта:DB04
  • 64.99лв. 94.99лв.
  • Без данък: 64.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Електромагнитният соленоид (Variable Nockenwellen Steuerung - променливо управление на клапаните) за BMW е важна част от системата за управление на клапаните на двигателя, която осигурява оптимално време на разпределението на клапаните, за да подобри производителността и икономията на гориво на автомобила. Този електромагнитен предлага високо качество, функционалност и съвместимост с определени модели на BMW.

Характеристики:

Качествени материали: Електромагнитният соленоид за VANOS е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайна употреба и надеждност. Той е устойчив на високи температури, вибрации и други външни условия, което го прави подходящ за дългосрочна употреба в автомобилната индустрия.


Функционалност: Електромагнитният соленоид контролира отварянето и затварянето на клапаните в двигателя, което осигурява оптимално време на разпределението на клапаните за подобрена производителност и икономия на гориво. Той е важна част от системата за управление на клапаните на BMW и осигурява гладка и ефективна работа на двигателя.


Монтаж: Електромагнитният соленоиде лесен за монтаж и може да бъде инсталиран от професионален техник или от самия потребител, който притежава базови автомобилни механични умения. 


Функционалност: Електромагнитният соленоид контролира отварянето и затварянето на клапаните в зависимост от режима на шофиране и оборотите на двигателя. Той регулира фазите на клапаните, което осигурява оптимална производителност и икономия на гориво. Електромагнитният соленоид е изключително важен за правилната работа на системата за управление на клапаните на BMW и за поддържане на оптимална производителност на двигателя.

Съвместимост:

Моля, проверете в изображенията.

Спецификации:

Размери на продукта: ‎5 x 2 x 1 инча

Екстериор ‎хром

OEM номер на част: ‎11367516293, 11367585425

Тип повдигане: ‎ръчен


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също