Pages IconКатегории

Комплект карбон въздуховоди калници за BMW X5 X6 F15 F16 - DBa78

Код на продукта:DBa78
  • 59.99лв. 104.99лв.
  • Без данък: 59.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

*Подходящи за модела, който е с фабрични въздуховоди на калниците!

*Преди да закупите, моля уверете се, че са съвместими с вашия модел! 


Описание:

М въздуховодите за калниците на BMW X5 X6 F15 F16 са специално проектирани да съчетават елегантен дизайн с функционалност. Техните гладки линии и черен лак създават изискан външен вид на автомобила, като по същото време допринасят за по-добро вентилиране във вътрешността на двигателя.


Тези М въздуховоди за калниците  са лесни за монтаж и демонтаж, като не изискват допълнителни инструменти. Те са съвместими с фабричните крепежи и не налагат допълнителни модификации на автомобила.


Ако търсите висококачествени въздуховоди за калниците на вашият BMW X5 X6 F15 F16, които съчетават стил и функционалност, тези М въздуховоди са идеалният избор за вас.


И накрая, М въздуховодите за калниците са лесни за поддръжка и почистване. Те може да се почистват с обикновени почистващи средства и вода, като се поддържат в отлично състояние през цялото време.


В заключение, М въздуховодите за калниците са издръжливи, функционални и стилни аксесоари, които могат да подобрят външния вид на автомобила ви.


Карбон гланц цвета, прави въздуховодите уникални и придава на автомобила допълнителен визуален ефект. Това е перфектния избор за тези, които харесват карбон елементи и добавки по автомобила.


В комплекта получавате:

Ляв и десен въздуховод

Стикери: 2 x за X5 и 2 x за X6


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също