Pages IconКатегории
-50%

Комплект водоустойчиви LED H1 диодни крушки за фарове - 36W, DC 9V-36V - LU01

Код на продукта:LU01
  • 29.99лв. 59.99лв.
  • Без данък: 29.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Комплектът водоустойчиви LED H1 диодни крушки за фарове е съвременно и иновативно решение за подобряване на видимостта и осветяването на пътя при шофиране. Този комплект включва две висококачествени LED крушки, които са съвместими с фаровете, използващи H1 крушки, и осигуряват ярка и ясна светлина, съчетана с водоустойчивост и дълготрайност.

Характеристики:

  • Висока яркост: Крушките в този комплект са снабдени с висококачествени LED диоди, които осигуряват изключително ярка светлина с интензивност до 6000 лумена на крушка. Това предлага отлична видимост и осветяване на пътя, което може да повиши безопасността по време на шофиране, особено в тъмни условия или при лоши метеорологични условия.
  • Водоустойчив дизайн: Крушките са проектирани с водоустойчив дизайн, което ги прави подходящи за използване при всякакви метеорологични условия и ги предпазва от вода, прах и корозия. Това ги прави изключително надеждни и дълготрайни, като гарантира, че ще продължат да функционират оптимално дори при влажни или кални условия.
  • Лесен монтаж: Крушките се инсталират лесно и бързо, без да се изискват специални инструменти или технически умения. Те са съвместими с фаровете, използващи H1 крушки, и могат да бъдат заменени директно без да е необходимо да се правят промени в електрическата система на автомобила. Инструкциите за монтаж са включени в комплекта, което прави процеса още по-удобен.
  • Дълготрайна функционалност: LED диодите в тези крушки са проектирани да имат дълготраен живот, което осигурява продължителна и надеждна функционалност на продукта. Те имат ниска консумация на енергия, което допринася за по-дълъг живот на крушките и по-малко натоварване на електрическата система на автомобила.
  • Подобрена видимост и безопасност: С LED H1 диодните крушки за фарове можете да се насладите на подобрена видимост и осветяване на пътя, което може да повиши безопасността по време на шофиране, особено по нощни или в условия с намалена видимост. Ярката и ясна светлина, предлагана от LED диодите, позволява по-добро разпознаване на обектите по пътя и по-бързо реагиране на водача, което може да намали риска от пътни инциденти.
  • Икономично решение за енергоспестяване: LED технологията осигурява по-ниска консумация на енергия в сравнение с традиционните халогенни крушки, с което може да намалите натоварването на електрическата система на автомобила. Това прави комплекта водоустойчиви LED H1 диодни крушки за фарове икономично решение за енергоспестяване на дългосрочно, което може да се отрази положително и на вашите разходи за гориво и поддръжка на автомобила.

Съвместимост:

Комплектът водоустойчиви LED H1 диодни крушки за фарове е съвместим с различни модели автомобили, включително мотоциклети и автомобили със системи за 9-36V DC захранване. Това ги прави подходящи за широк спектър от превозни средства и ви позволява да ги използвате за подобряване на светлинната система на вашия автомобил.

Спецификации:

Светлинен източник тип LED

Цветна температура 8000 Келвина

Яркост 6000 лумена

Мощност 36 вата

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също