Pages IconКатегории

Комплект LED плафони за заден номер за Renault Megane - 0044

Код на продукта:0044
  • 22.99лв. 36.99лв.
  • Без данък: 22.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Комплектът LED плафони за заден номер за Renault Megane осигурява отлична видимост на задната част на автомобила. Моделът е специално предназначен за  моделите Renault Twingo II, Clio III3D 2006.09, Clio III5D 2006.09, Megane II3D 2006.02, Megane II5D 2006.02, Megane II kombi, Megane III5D, Megane III Kombi, Lagane II5D 2006, Laguan III5D, Renault Vel Satis 2006, Master II 2006.

LED диодни плафони са предназначени за заден номер. Благодарение на иновативната технология и ярка светлина, осигуряват видимост дори в най-затъмнените условия. Освен това, придават визуален ефект на автомобила – с тях изглежда по-елегантен.

Характеристики и технология на комплект LED плафони за заден номер:

  • 18 SMD диода, които работят с много висока мощност и осигуряват ярка светлина, видима по всяко време на денонощието;

  • Лещите са проектирани със специален дизайн, които гарантират широко разпространение на ЛЕД светлината;

  • Разполагат с CAMBUS модул, който проектира плафоните по специален начин. Той не генерира предупредителни кодове за грешки или съобщения, което спестява необходимостта от препрограмиране от професионалист;

  • 6500K светлината е студено бяла. Тя е забележима и придава красив визуален ефект;

  • Plug and Play инсталирането осигурява възможност за незабавна употреба;

  • Изработени са от висококачествена пластмаса, характеризираща се с издръжливост и здравина. Тя е устойчива на външни условия, включително високи температури, ултравиолетови лъчи и други.

ЛЕД комплектът гарантира функционалност, дълготрайност и енергийна ефективност.

Монтаж и инсталация

Плафоните са лесни за инсталиране. Plug and Play системата гарантира незабавно стартиране, което означава, че можете да ги използвате веднага след инсталацията. Монтажът е лесен – просто трябва да премахнете стария компонент и да го замените с новия.

За да избегнете повреди и да монтирате правилно, следвайте инструкциите от производителя.

Предимства и визуален ефект на LED комплекта за заден номер за Renault Megane

ЛЕД технологията гарантира до 35 пъти по-дълъг живот от този на стандартните модели, както и енергийна ефективност – много по-малко електроенергия ще бъде необходима за захранването на плафоните.

Енергията не се отделя под формата на топлина, което служи като превенция за нейната загуба, и гарантира ярка и съсредоточена светлина.

Този автомобилен аксесоар дава възможност за по-добра видимост, което е важно за безопасността на пътя. В допълнение, подобрява и екстериора на колата.


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също