PE Предупредителна оранжева светлоотразителна колона 68 см - DUa29

Код на продукта:DUa29
  • 11.99лв. 29.99лв.
  • Без данък: 11.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Представяме ви нашата предупредителна колона - един изключително полезен инструмент за организацията и поддържането на ред и безопасност в различни среди. Този модел е създаден с внимание към качеството и детайлите, за да отговори на вашите нужди и изисквания.

Характеристики:

1. Висококачествени материали: Нашата предупредителна колона е изработена от здрав и устойчив материал, който осигурява дълготрайност и надеждност. Тя е проектирана да издържи на различни условия и да задържи визуалната си привлекателност.

2. Отразителни ленти: Снабдена с отразителни ленти, тази предупредителна колона става особено забележима, особено по време на нощ или при намалена видимост. Това помага да се предотврати ненужни злополуки и неудобства.

3. Лесно преносима и монтираща се: Колоната е лека и компактна, което я прави лесна за транспортиране и преместване. Монтажът и демонтажът са бързи и лесни, което я прави идеална за временни събития или организирани области.

Как да я използвате:

Тази предупредителна колона има безбройни приложения и може да се използва в различни ситуации:

Паркинг зони: Използвайте я, за да организирате паркинг зоните и да предотвратите паркирането на непозволени места.

Строителни площадки: Помага за отбелязването на опасни зони или зони, които са извън границите за достъп.

Събития и мероприятия: Идеална за създаване на временни пътеки, разделения или зони за обслужване.

Търговски обекти: Използвайте я, за да насочвате потребителите към конкретни области или продукти.

Отлична функция:

Нашата предупредителна колона съчетава в себе си визуална привлекателност и функционалност. Тя не само предоставя безопасност и ред, но също така помага за подобряване на организацията и улеснява комуникацията. Лесно преносима и монтираща се, тази колона е идеалният избор за всички, които търсят надеждно и удобно решение за организация и безопасност в различни среди. Поръчайте я днес и уверете се сами в нейната отлична функционалност!

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също