Pages IconКатегории

Пера за скорости на волан Mercedes Benz (Тип G) 21-23 W213 E300 E350 EQS

Код на продукта:PD096 / PD097 / PD098
  • 42.99лв. 54.00лв.
  • Без данък: 42.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Представяме ви пера за скорости на волана за Mercedes Benz (Тип G) модели 21-23, включително W213, E300, E350 и EQS. Тези пера за скорости са създадени, за да осигурят висока ефективност и комфорт по време на шофиране.

Характеристики и приложение:

Прецизна съвместимост: Перата за скорости са проектирани специално за моделите Mercedes Benz (Тип G) от 2021 до 2023 година, включително W213, E300, E350 и EQS. Това гарантира перфектно съответствие и лесна инсталация без необходимост от модификации.

 

Висококачествени материали: Изработени от здрави и издръжливи материали, перата за скорости осигуряват дълготрайност и надеждност дори при интензивна употреба. Те са устойчиви на износване и гарантират дълъг експлоатационен живот.

 

Удобство и комфорт: Със своята гладка и прецизна работа, перата за скорости ви осигуряват удобно и приятно шофиране. Те са леки за употреба и предлагат гладко превключване между скоростите без усилие.

 

Стилен дизайн: Със своя елегантен и модерен дизайн, перата за скорости допълват външния вид на вашата кола, като добавят стил и изтънченост към интериора.

 

Идеално решение за замяна: Ако сегашните пера за скорости на вашия Mercedes Benz са повредени или износени, тези пера са перфектното решение за замяна. Те осигуряват непрекъсната и безпроблемна работа на скоростната система на вашия автомобил. 

Предимства от употребата им:

По-безопасно шофиране: Позволява ви да задържате контрола върху автомобила, дори когато превключвате скорости, като намалява риска от нещастни случаи. Осигурява по-голям комфорт и удобство по време на шофиране, като ви позволява да се концентрирате върху пътя.

Стилен външен вид: Допълнителната пера за скорости на волана добавят стил и индивидуалност към интериора на вашия Mercedes Benz.

Цветове:

PD096 - Червен

PD097 - Черен

PD098 - Сив

Добавете функционалност и стил към вашия Mercedes Benz с тези пера за скорости на волана и се насладете на по-удобно и безопасно шофиране.

 

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също