PU Предупредителна оранжева светлоотразителна колона с гъвкавост 68 см 75 см - DUa30 DUa31

Код на продукта:DUa30 DUa31
  • 15.99лв. 0.00лв.
  • Без данък: 15.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Предупредителна колона със сигурност е един от най-важните инструменти за поддържане на безопасността и организацията на области с потенциален риск. Този конкретен модел отговаря на изискванията за качество и надеждност, които се очакват от такъв тип оборудване.

Характеристики:

Издръжлив материал: Тази предупредителна колона е изработена от висококачествен полиуретан, който я прави устойчива на външни условия, корозия и удари. Този материал осигурява дълготрайност и надеждност на продукта.

Висока видимост: Оранжевата лентова рефлекторна ивица и бялата лента на колоната я правят високо видима, особено по време на нощни условия или при намаляване на видимостта. Това помага да се предотвратят неприятности и злополуки.

Лесен за монтаж: Включените в комплекта болтове и втулки за фиксиране гарантират бърз и сигурен монтаж на колоната на подходящата повърхност.

Гъвкав и устойчив: Гъвкавата конструкция на колоната позволява на обектите да се ударят в нея без да предизвикват сериозни наранявания или щети на обектите и самия оборудване.

Как да го използваме:

Този предупредителен стълб е идеален за множество приложения, включително:

Организация на паркинги и тротоари: Помага за определяне на зони за паркиране и ограничаване на движението на превозните средства.

Безопасност на строителни площадки: Предупреждава работниците и минаващите хора за опасни зони или обекти.

Ограничаване на достъп: Използва се за обозначаване на зони, до които няма достъп.

Организация на събития: Помага за създаване на безопасни и добре структурирани пространства по време на събития или мероприятия.

Отлична функция:

Този предупредителен стълб предлага високо качество и функционалност, които са от съществено значение за безопасността и организацията на области с голям поток от хора и превозни средства. Със своята издръжливост, видимост и лесен монтаж, този продукт може да бъде важна част от вашия стремеж към безопасност и подредба в разнообразни среди. Независимо дали го използвате на паркинга, строителната площадка или на събитие, този предупредителен стълб ще ви помогне да поддържате подредба, безопасност и контрол.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също