Pages IconКатегории

Страничен лип спойлер за багажник VW Sharan - DV45

Код на продукта:DV45
  • 34.99лв. 44.99лв.
  • Без данък: 34.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Страничният лип спойлер за багажник VW Sharan е стилно и функционално допълнение към вашия автомобил. Изработен от висококачествен материал, този лип спойлер предлага възможност за подобряване на външния вид на вашия VW Sharan.

Характеристики:

Висококачествен материал: Изработен от здрав, устойчив на влиянието на околната среда материал, този страничен лип спойлер е издръжлив и дълготраен.

Прецизно изработен: Специално проектиран за VW Sharan, този лип спойлер има прецизни размери и форма, които съответстват на оригиналното оборудване на автомобила, осигурявайки перфектно пасване.


Лесен монтаж: Снабден със специална двустранна лепенка, монтажът на лип спойлера е бърз и лесен, без да са необходими специални инструменти или професионални умения.

Изглежда стилно: Със своя съвременен дизайн и изчистени линии, този лип спойлер ще добави спортно излъчване на вашия VW Sharan, подобрявайки неговия външен вид и привличайки вниманието на всеки около вас.


Отлична функция:Страничният лип спойлер за багажник VW Sharan има отлична функция за подобряване на аеродинамиката на автомобила. Със своя съвременен дизайн и изчистени линии, той може да намали съпротивлението на въздуха при движение, което може да подобри управлението и разхода на гориво на автомобила. Това го прави не само стилен аксесоар, но и функционално допълнение към вашия VW Sharan.


Съвместимост за модели: Страничният лип спойлер за багажник VW Sharan е специално проектиран за този модел автомобил и е напълно съвместим с него. Той е създаден така, че да пасва перфектно на формата и размерите на оригиналното оборудване на автомобила, осигурявайки безупречно съчетание между стил и функционалност

Монтаж:

Страничният лип спойлер за багажник VW Sharan е лесен за инсталиране. Просто го поставете на предназначеното място върху автомобила и го закрепете с предварително поставената двустранна лепенка. Уверете се, че спойлерът е здраво закрепен, за да гарантирате неговата стабилност и функционалност.

Съвместимост:

За VW Sharan 2011-2020 гоидна.

Спецификация:

Тип: Страничен спойлер на задното стъкло

Поставяне на автомобила: отзад

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Количество: 2 бр

Размер: 44*10.5см

Особеност:

- Пластмасовият материал е лек и лесен за носене и подмяна

- Лесен за инсталиране

- Стилният външен вид прави вашия автомобил по-красив

Пакетът включва:

1 комплект спойлериВиж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също