Pages IconКатегории

Тунинг горни вежди за фарове VW Golf 5 6 7 2005-2018 - DV17-DV24

Код на продукта:DV17/DV18/DV21/DV22/DV23/DV24
  • 29.99лв. 33.99лв.
  • Без данък: 29.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Тунинг горните вежди за фаровете на VW Golf са не просто аксесоар, те са начин да преобразите външния вид на вашия автомобил и да му придадете по-динамичен и спортен облик. Моделите DV17-DV24 придават естетическа привлекателност и изразителност на вашия Golf, които го превръщат в истинска атракция на пътя. Те са идеалният начин да добавите индивидуалност и да се откроите от тълпата.

Спецификации и съвместимост

  • висококачествен материал – изработени от издръжлив пластмасов материал, тези вежди за фарове гарантират дълготрайност и устойчивост;
  • перфектен дизайн – дизайнът е специално адаптиран за модели VW Golf 5, 6 и 7 (2005-2018), като осигурява безупречно прилягане;
  • лесен монтаж – веждите се монтират лесно, като същевременно осигуряват стабилност и издръжливост при употреба;
  • цветове – черен гланц или декоративен карбон с многопластово лаково покритие за максимален блясък.

Монтаж и визуален ефект

Първо, почистете повърхността на фаровете с мека кърпа и обезмаслител, за да гарантирате добро сцепление. След това, прикрепете веждите към фаровете, като се уверите, че са добре закрепени и прилягат стабилно. Захващането става посредством двойно залепващ стикер.

Резултатът се забелязва веднага – вашият VW Golf придобива изтънчен и агресивен външен вид, който подчертава динамичните линии на автомобила и му придава уникален характер.

Дълготрайност и устойчивост

Материалите, използвани за производството, са избрани заради тяхната висока устойчивост на атмосферни условия. Те са изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на UV лъчение, влага и температурни промени. Това гарантира, че веждите за фарове ще запазят своя вид и качество през годините, дори при използване във всякакви климатични условия.

С тунинг горните вежди за фарове, вашият VW Golf ще придобие завършен и стилово съвършен външен вид. Тези аксесоари са перфектният избор за водачите, които искат да добавят лично докосване към своя автомобил, като същевременно подчертават динамичния и модерен характер на Golf. Устойчивите и лесни за монтаж вежди за голф 5 са надежден и стилен начин да подобрите външния вид на вашия автомобил.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също