Тунинг лип спойлер за багажник Mercedes AMG C W206 - DMa92

Код на продукта:DMa92
  • 134.99лв. 186.99лв.
  • Без данък: 134.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Тунинг лип спойлерът за багажника на Mercedes AMG C W206 е идеалният начин да подобрите визуалния стил и функционалността на вашият автомобил. Той е създаден от висококачествена ABS пластмаса, която го прави здрав и устойчив на външни влияния. С този лип спойлер, вашия Mercedes AMG C W206 ще се отличава от останалите, като ще получите много по-спортен и агресивен външен вид.

Монтаж:

Спойлерът е снабден със здрави крепежни елементи и е много лесен за монтаж. За да го монтирате, просто го поставете върху багажника на автомобила с помощта на крепежните елементи, които са включени в комплекта. Спойлерът е лек и не влияе на центъра на тежестта на автомобила, което го прави безопасен и лесен за управление.

Съвместимост за модели:

Съвместим с Mercedes C-Class W206 2021+. 

За да сте сигурни, че е подходящо за вашата кола може да разгледате снимките, където са показани подходящите такива!

Характеристики и ползи:

  • Материали: Висококачествен ABS пластмаса.

  • Лесен монтаж: Захващането става посредством двойно залепващ елемент!

  • В комплекта е включен един брой спойлер и двойно залепващ елемент.

  • ЦВЯТ: Черен Гланц с многопластово лаково покритие за максимален блясък.

Предимства: 

Освен че е стилен и функционален, този лип спойлер има много полезни характеристики. Той е устойчив на високи температури и UV лъчи. Той е проектиран специално за тези модели, за да осигури отлично прилепване към външната повърхност на автомобила и да увеличи аеродинамичните му свойства. С този спойлер, ще можете да усетите значително подобрение в стабилността и контрола на автомобила си. 

Ако сте собственик на Mercedes AMG C W206, този тунинг лип спойлер е отличен начин да подобрите външния вид и функционалността на автомобила си. С този спойлер, ще получите много по-спортен и агресивен външен вид, усетете подобрено управление и контрола.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също