Pages IconКатегории

Тунинг решетка за предна броня GTI VW GOLF 5 V - DV09

Код на продукта:DV09
  • 219.99лв. 314.99лв.
  • Без данък: 219.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Тунинг решетката в GTI стил за предната броня на VW Golf 5 е ключов елемент за всеки, който иска да подчертае спортния вид и да подобри визуалната атрактивност на своя автомобил. Тази модификация не само преобразява екстериора на Golf 5, но и подчертава индивидуалността на притежателя.

Дизайн и изработка:

Дизайнът на GTI стил решетката добавя агресивен, но елегантен вид, който се слива перфектно със спортната естетика на автомобила. Изработена от висококачествена ABS пластмаса, тя е проектирана да издържа на изпитанията на времето и пътя, предлагайки едновременно стил и дълготрайност. Тя не само подобрява външния вид, но и допринася за по-добрата аеродинамика, като по този начин увеличава ефективността на охлаждането на двигателя. Високото качество на изработка е подчертано от черния гланц с многопластово лаково покритие, което придава максимален блясък и завършен вид.

GTI стилът е синоним на спортна визия и динамика. Включването на тунинг решетка в този стил значително повишава спортния образ на VW Golf 5, като същевременно подчертава агресивните линии и дизайн на превозното средство. Това е идеалният начин да се добави характер и уникалност към вашия Golf 5, като се отличавате от тълпата и подчертавате вашата страст към автомобилните спортове и модификации.

Съвместимост и приложение:

Тунинг решетката GTI е специално проектирана за моделите VW Golf 5, гарантирайки перфектно прилягане и лесна интеграция с оригиналната предна броня. Тя не само усилва визуалната привлекателност, но и е от основно значение за следното:

  • оптимизиране на въздушния поток – тя е така направена, че да увеличава потока на въздух към радиатора, което подобрява охлаждането на двигателя и повишава неговата ефективност;
  • намаляване на аеродинамичното съпротивление – специфичната ѝ структура помага за намаляване на съпротивлението, което може да доведе до леко подобрение на потреблението на гориво и динамиката на автомобила;
  • подобрение на охлаждането – това е важно за поддържането на оптимални работни температури, особено при интензивно шофиране или в горещи климатични условия.

Лесен монтаж – стъпка по стъпка

В комплекта са включени 4 броя решетки, които са предназначени специално за модела. Инсталирането им може да бъде извършено самостоятелно с минимални инструменти. Ето стъпките:

  1. Подготовка

Преди да започнете, се уверете, че предната част на автомобила е чиста и суха.

  1. Демонтаж на оригиналната решетка

Внимателно премахнете оригиналната решетка от предната броня, като следвате указанията на потребителя за избягване на повреди.

  1. Проверка за съвместимост

Преди монтирането на новата тунинг решетка, проверете за пълна съвместимост с монтажните точки и размерите на предната броня.

  1. Монтаж на новата решетка

Позиционирайте я на мястото на оригиналната и я закрепете здраво, като използвате всички предвидени за това крепежни елементи.

  1. Финална проверка

Накрая, направете финална проверка за здравината на закрепването и правилното прилягане на решетката към бронята.

С подобна модернизация, вашият VW Golf 5 не само ще привлича погледите, но и ще предложи подобрена функционалност и производителност, отговарящи на най-високите стандарти за качество и стил.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също