Pages IconКатегории

Заден пепелник кошче за VW GOLF DV13 14 15

Код на продукта:DV13 DV14 DV15
  • 54.99лв. 76.99лв.
  • Без данък: 54.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание: 

 Задният пепелник за VW Golf 4 е стилен и функционален аксесоар, който ще подобри комфорта и практичността на вашето автомобилно кошче. Този заден пепелник е проектиран специално за VW Golf 4 и предлага удобство, лесна употреба и отлична функционалност.

Характеристики:

·        Изработка от висококачествени материали: Задният пепелник е изработен от здрави и издръжливи материали, които гарантират дълготрайна употреба.

·        Стилен и семпъл дизайн: Стилният и семпъл дизайн на задния пепелник се вписва перфектно в интериора на VW Golf 4, като му придава завършен и модерен вид.

·        Лесен монтаж: Задният пепелник се монтира лесно и бързо, без да се налага използването на специални инструменти или технически умения.

·        Практична функционалност: Задният пепелник предлага практична функционалност, като предоставя удобно място за изхвърляне на пепелници и други отпадъци, които се събират по време на пътуване.

·        Лесно почистване: Задният пепелник е лесен за почистване, като може да се изважда и изпразва лесно и бързо.

·        Съвместимост с VW Golf 4: Задният пепелник е специално проектиран за VW Golf 4 и е напълно съвместим с този модел автомобил.

·        Практичен и удобен аксесоар: Задният пепелник е практичен и удобен аксесоар, който ще ви помогне да поддържате вашето автомобилно кошче чисто и организирано.

·        Предлага се в три цвята: Черен, сив, бежов

Съвместимост:

 Задният пепелник е специално проектиран за VW Golf 4 и е напълно съвместим с този модел автомобил. Това го прави идеален аксесоар за всички собственици на VW Golf 4, които желаят практично и стилно решение за своето автомобилно кошче.

 

Функционалност:

 Задният пепелник за VW Golf 4 предлага отлична функционалност, като ви помага да поддържате вашето автомобилно кошче организирано и чисто. Можете да изхвърляте пепелници, цигари, хартии и други отпадъци в задния пепелник, което ви осигурява по-добра хигиена и подреденост на автомобила.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също