Pages IconКатегории

304 V-band лента от неръждаема стомана скоба 2.25" 2.5" 2.75" 3" 3.5"

Код на продукта:EU35 / EU36 / EU37 / EU38 / EU39
  • 17.99лв. 44.99лв.
  • Без данък: 17.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Компонентите, които използвате в автомобилната си система, играят ключова роля за постигане на оптимална производителност и ефективност. V-образният затягащ механизъм е от съществено значение за изпускателната система на вашия автомобил, и тук ви представяме 304 V-band лента от неръждаема стомана, която се отличава с високо качество и универсално приложение.


Описание:

304 V-band лентата от неръждаема стомана е предназначена за съвременните изпускателни системи и предлага надеждна и здрава връзка между различни компоненти. С използването на висококачествена неръждаема стомана, тази V-band лента предоставя отлична устойчивост на корозия и топлинни влияния, което е от съществено значение за издръжливостта й.


Характеристики:

Неръждаема стомана 304: Изработена от висококачествен материал, този продукт осигурява устойчивост на корозия и издръжливост на високи температури, което е ключово при работата с изпускателни газове.

Универсално приложение: С различни размери (2.25", 2.5", 2.75", 3", 3.5"), тази V-band лента е съвместима с различни модели и марки автомобили. Така можете да я използвате със системи на различни автомобили, като осигурите стабилно и сигурно свързване.

Лесна инсталация: С V-образния си дизайн тази лента предоставя удобство при инсталацията. Системата е проектирана така, че да е лесна за монтаж и демонтаж, като същевременно осигурява здраво сцепление.

Издръжливост на високи температури: Подложена на високи температури в изпускателната система, тази лента осигурява надеждност и стабилност дори при екстремни условия на шофиране.


Размери:

2.25" (57mm) – КОД EU35

2.5" (63mm) – КОД EU36

2.75" (70mm) – КОД EU37

3" (76mm) – КОД EU38

3.5" (89mm) – КОД EU39

*Преди да поръчате, моля направете справка с посочените размери и необходимия за вас размер!


Как да го използвате:

Този продукт е предназначен за инсталиране в системата на изпускателната система на автомобила. Използва се за здраво и сигурно свързване на различните компоненти на изпускателната система, като осигурява тясно и ефективно съединение, което подобрява производителността на автомобила.


Отлична функция:

304 V-band лентата от неръждаема стомана предлага изключителна функционалност във високотемпературните и агресивни условия на изпускателната система. Тя осигурява стабилно и сигурно съединение, което не само подобрява ефективността на автомобила, но и предпазва от излишни изтичания и щети.


С кои модели е съвместимо:

Този продукт е универсален и е съвместим с различни модели и марки автомобили, които използват V-образни връзки в изпускателната си система. Предвиден е за широко приложение, което го прави подходящ за разнообразни автомобилни конфигурации. 


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също