Pages IconКатегории

Двойни стикери за накрайници BMW 7 F01 F02 - EB13 EB14

Код на продукта:EB13/EB14
  • 99.99лв. 141.99лв.
  • Без данък: 99.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Двойни стикери за накрайници BMW 7 F01 F02:

Стикери за ауспух, които преобразуват вашия единичен накрайник в двоен, придават спортен и агресивен вид на вашия автомобил, перфектния начин да придадете по индивидуален и разпознаваем вид на вашия автомобил.

Подходящи за следните модели:

BMW 7 Серия F01 2009-2014

BMW 7 Серия F02 2009-2014

*На последните снимки е показано от кой модел трябва да бъдат вашите накрайници! Стикерите за накрайници са изработени от метална сплав, което гарантира дълготрайната им експлоатация. Покритието е термоустойчиво и топлината от ауспусите няма да му навреди. В основата си те идват подготвени с термоустойчиви двойно залепващи лепенки, посредством които лесно и бързо ще можете да ги монтирате на вашия автомобил без да ангажирате автосервиз и да си пилеете от времето.

Стикери Двойни Накрайници Двоен BMW 7 F01 F02:

Преди да ги монтирате е необходимо единствено да почистите добре повърхността на оригиналните ви накрайници, добре е да нагреете с мощен сешоар или уред за топъл въздух двойно залепващите стикери след което можете да премахнете предпазните лепенки на двойно залепващия стикер и да ги монтирате на мястото им. След като сте готови е добре да изчакате известно време (1-2 часа) преди да започнете да използвате автомобила по предназначение.

EB13 ЦВЯТ: Черен Гланц с многопластово лаково покритие за максимален блясък.

EB14 ЦВЯТ: Стандартен сив цвят тип „Хром“.  

Моля уверете се че е подходящо за вашия автомобил.

*Реални снимки, получавате това което виждате!

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също