Pages IconКатегории

V-band скоба от стомана мъжки и женски комлект с фланци 2.25" 2.5" 3" 3.5" - EU31-34

Код на продукта:EU31 / EU32 / EU33 / EU34
  • 23.99лв. 45.99лв.
  • Без данък: 23.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Представяме ви V-образната скоба от стомана - перфектното решение за подобряване на изпускателната система на вашия автомобил. Този комплект включва мъжки и женски фланци с различни диаметри (2.25", 2.5", 3", 3.5"), предоставяйки ви гъвкавост и универсалност за съвместимост с различни модели и марки. 

Подобрете ефективността на вашата изпускателна система с V-образната скоба от стомана, предлагаща изключително силно и сигурно свързване между различните компоненти на системата. Този комплект включва мъжки и женски фланци с внимателно изработен дизайн, създаден за издръжливост и отлична функционалност.


Характеристики:

Материал от  стомана: Изработен от висококачествен мек материал, този комплект предлага несравнима здравина и устойчивост на корозия. Този вид стомана е специално подходящ за изпускателни газове и високи температури.


Универсално приложение: Този комплект е съвместим с широка гама от модели автомобили, правейки го идеален за шофьорите, търсещи надеждно и лесно решение за подобряване на изпускателната система на техния автомобил.


Лесен монтаж: В-образният дизайн на скобата осигурява бърз и лесен монтаж. Този комплект включва всичко необходимо за успешна инсталация.


Как да го използвате:

Изберете правилния диаметър: Изберете мъжки и женски фланци с подходящия диаметър според изискванията на вашия автомобил.


Монтаж: Поставете мъжкия фланец в женския, осигурявайки здраво и сигурно свързване. Стегнете гайките равномерно, за да предотвратите изтичане на газове.


Проверка: Проверете дали всички елементи са затегнати и осигурете, че изпускателната система работи ефективно.


Размери: 

С възможност за избор между различни диаметри 

2.25" (57mm) -КОД EU31

2.5" (63mm) -КОД EU32

3" (76mm) -КОД EU33

3.5" (89mm) -КОД EU34


Отлична функция:

V-образната скоба от стомана осигурява отлична функционалност, като предоставя силна връзка и праща газовете по пътя си без изтичане. Този продукт увеличава ефективността на изпускателната система, подобрявайки работата на автомобила ви.


Съвместимост с модели:

Този универсален комплект е съвместим с различни модели и марки автомобили. Размерите, които предлага, правят този продукт подходящ за разнообразни конфигурации на изпускателната система.


Този V-образен комплект представлява надеждно и иновативно решение за всеки шофьор, който цени качеството и ефективността в изпускателната система на своя автомобил. Покажете вашия стил и осигурете оптимална производителност с този висококачествен продукт!


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също