Pages IconКатегории

Алуминиеви тапи за вихрови клапи BMW E60 - RB02 / RB03

Код на продукта:RB02 / RB03
  • 34.99лв. 79.99лв.
  • Без данък: 34.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Вихровите клапи играят ключова роля в разпределението и усвояването на горивото. Завихрят въздуха, като по-този начин се осигурява регулирано и правилно смесване на въздуха и горивото. Те служат за подобрение на емисиите и забавяне на горенето.

Често обаче се превръщат в причина за някои неизправности в автомобила – могат да доведат до загуба на мощност. Това е често срещан проблем при BMW.

Благодарение на висококачествените алуминиеви тапи за вихрови клапи BMW и по-специално модел E60, работата ще протича безпроблемно и проблемите с тези елементи на системата ще бъдат разрешение.

Ключови характеристики на тапи за вихрови клапи за BMW:

  • материал – тези компоненти са изработени от висококачествен и устойчив алуминий, които разполагат с допълнително уплътнение;
  • комплект – в комплекта се включват 6 бр тапи с уплътнения, 12 бр всмукателни колектори, 1 бр ЕГР О-пръстен. Въпреки многото компоненти, включени в комплекта, те са лесни за монтаж и приложение;
  • размер – алуминиевите тапи могат да бъдат в два размера – 22 мм и 32 мм.

Целта на вихровите клапи е да осигурят качествено изгаряне на горивната смес, която се намира в цилиндъра на двигателя. Те се управляват от ECU ( Engine Control Module) посредство вакуум.

Съвместимост

Алуминиевите тапи са предназначени изцяло за работата на BMW E38, E39, E46, E53, E60, E,61, E83, E87, E90, E91. Уверете се, че моделът на вашия автомобил съответства с някой от гореизброените преди да поръчате.

Инструкции за монтаж

За монтажът на тапите не се изискват специфични умения или специални инструменти. За да си осигурите безопасност при приложението им, се запознайте подробно с инструкциите за монтаж, или се доверете на професионалист в областта.

Ако вече има тапи, трябва да бъдат премахнати съществуващите, след което да бъдат позиционирани новите по правилен начин.

Предимства на алуминиевите тапи

Благодарение на високото качество на алуминиевият материал, се откроява надеждността и дълготрайността на тези елементи. Правилното им монтиране и наличието им в изправност могат да съхранят двигателя, да го предпазят от загуба на мощност и да доведат до подобрена производителност.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също