Pages IconКатегории

Тапи за вихрови клапи

ФИЛТЪР
Алуминиеви тапи за вихрови клапи BMW E60 - RB02 / RB03
Алуминиеви тапи за вихрови клапи BMW E60 - RB02 / RB03

Вихровите клапи играят ключова роля в разпределението и усвояването на горивото. Завихрят въздуха, к..

Код на продукта:RB02 / RB03

34.99лв. 52.99лв.

-28%
Комплект алуминиеви тапи за вихрови клапи за БМВ N47 - RB04
Комплект алуминиеви тапи за вихрови клапи за БМВ N47 - RB04

Описание:Комплектът алуминиеви тапи за вихрови клапи за БМВ N47 е перфектното решение за всички прит..

Код на продукта:RB04

37.99лв. 52.99лв.

-23%
Ремонтен комплект за вихрови клапи за Opel Saab Fiat Alfa - RO02
Ремонтен комплект за вихрови клапи за Opel Saab Fiat Alfa - RO02

Описание: Ремонтният комплект за вихрови клапи за Opel, Saab, Fiat и Alfa е отлично решение за проб..

Код на продукта:RO02

38.99лв. 50.99лв.

-44%
Тапи за вихрови клапи от алуминий за Alfa Romeo Opel Saab - RO01
Тапи за вихрови клапи от алуминий за Alfa Romeo Opel Saab - RO01

Описание: Разнообразните тунинг аксесоари за автомобили могат да предоставят уникален стил и подобр..

Код на продукта:RO01

24.99лв. 44.99лв.

Сега или на по-късен етап, покупката на резервни части за автомобила ще занимае съзнанието ни. Всяка една кола, без значение марката и модела е устроена от сложни механизми, които трябва да бъдат правилно поддържани. Това е задължително условие за нейното добро техническо и естетическо представяне, в хода на нейната употреба. При поръчката на авточасти се взимат предвид цените и качеството на артикулите, за да е оправдана инвестицията, а пасването сто процентово.

Какво представляват вихровите клапи?

Продукти като тапите, уплътненията и други дребни елементи са нещото, без което провеждането на ремонтните дейности не би могло да се случи по най-добрия възможен начин. Вихровите клапи са също сред “джаджите”, използвани от механиците и по-специално за реализирането на подобрения по двигателя. Предназначението им е да:

Този компонент с огромно значение за правилната работа на автомобилният двигател. Изправното му състояние е задължително условие, за което всеки водач трябва да следи при поддръжката на колата. Още при първи сигнали, че е налице повреда, е препоръчително да се посети автосервиз, за да бъде извършена подмяна на частта.

До какво води повредата им?

Неизправността на вихровите клапи е проблем, който трябва да бъде разрешен в кратки срокове. Ако не го направите, е възможно да станете свидетели на последствия като неравномерна работа на двигателя, по-ниски мощности, неприятни вибрации/тресене, увеличен разход на гориво и др.

В такива случаи се извършва подробна диагностика, за да се установи степенна на повреда и причините за нейната поява. Премахването на вихровите клапи често е решение на казуса с тяхното некоректно функциониране, като ако решите да правите това сами, трябва да знаете коя след коя стъпка следва. Ако ли не, посетете автосервиз или се доверете изцяло на експертите.

Видове викхрови клапи

В раздела ще попаднете на алуминиеви вихрови клапи за автомобили BMW, Opel, Fiat, Alfa Romeo и др. Наличните на сайта работни комплекти отговарят на най-високите изисквания и стандарти за качество, могат да се поставят с перфектно напасване, а самият им монтаж не се асоциира със сложни технически казуси за разрешаване.

При необходимост от по-големи количества може да предложим и добра отстъпка, която ще ви улесни значително във финансов аспект. Към всеки един продукт сме предоставили подробно описание и изобразяващи снимки. Така ще добиете по-ясна представа за конкретния модел вихрова клапа, който възнамерявате да купите.

Изберете вихрови клапи от Sellzone.bg

Поръчайте вихрови клапи от сайта и се уверете в перфектното изпълнение на стоките в магазина. При нас ще откриете разнообразие от тунинг аксесоари, части за коли и стоки за бита селекцията ни от предложения не спира да се разширява и да става все по-примамлива за широката аудитория. Продуктите за автомобили, в комбинация с други интересни решения като металдетектори и електроника затвърждават още повече добрите ни позиции на пазара.

Виж повече Виж по-малко
Вихровите клапи са част от въздушната система на автомобилния двигател и имат за цел да оптимизират потока на въздуха към двигателя. Те помагат за подобряване на смесването на въздуха с горивото, което води до по-ефективно горене и по-добра производителност на двигателя.

Проблемите с вихровите клапи могат да са свързани със засядане, износване или повреда на механизма, което може да доведе до намалена ефективност на двигателя, увеличение на разхода на гориво и дори механични повреди.

Повреда във вихровите клапи обикновено се открива чрез компютърна диагностика на двигателя, която намира грешки в системата. Физически признаци могат да включват необичаен шум от двигателя или проблеми с работата на двигателя.

Подмяната на вихровите клапи е сложен процес, който изисква демонтаж на части от въздушната система на двигателя. Тази работа трябва да се извършва от квалифициран автомеханик, за да се гарантира правилното функциониране на системата.

Тапи за вихрови клапи - Отзиви от клиенти

Тапи за вихрови клапи от алуминий за Alfa Romeo Opel Saab - RO01
Алуминиеви тапи за вихрови клапи BMW E60 - RB02 / RB03